Ηλιακή οδήγησε μονοπάτι και φως του δρόμου

Ηλιακή οδήγησε μονοπάτι και φως του δρόμου

Περιγραφή προϊόντος: F eatures: 1. χωρίς πόλο. Είναι εύκολο να φληθεί. Ηλιακό θερμοσίφωνα, λαμπτήρων LED, μπαταρία και ελεγκτή είναι ενσωματωμένες, και την εγκατάσταση δεν χρειάζεται κανένα καλώδιο? 2. using υψηλής χωρητικότητας και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου, η διάρκεια ζωής είναι 5 έτη. Εκτός αυτού, μπορεί να...

Περιγραφή του προϊόντος:


FEatures:

1. χωρίς πόλο. Είναι εύκολο να φληθεί. Ηλιακό θερμοσίφωνα, λαμπτήρων LED, μπαταρία και ελεγκτή είναι ενσωματωμένες, και την εγκατάσταση δεν χρειάζεται κανένα καλώδιο?

2. using υψηλής χωρητικότητας και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου, η διάρκεια ζωής είναι 5 έτη. Εκτός αυτού, μπορεί να αντισταθεί υψηλή θερμοκρασία και χαμηλή θερμοκρασία για να εξασφαλίσει τη μεγάλη διάρκεια ζωής όλου του προϊόντος?

3. Easy για να διατηρηθεί.


Εμφάνιση προϊόντων:

blob.png


Πλεονεκτήματα:

1. υψηλή αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας·

3. υγιές φως. Καμία ακτινοβολία και καμία υπεριώδη και υπέρυθρη ακτινοβολία μέσα στο φως.

4. Πράσινη και φιλική προς το περιβάλλον. Περιέχει ακίνδυνο στοιχεία όπως ο υδράργυρος και το αντιμόνιο, που είναι καλό για την ανακύκλωση και αξιοποίηση, και δεν προκαλούν ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές?

6. υψηλό συντελεστή ασφαλείας. Η απαιτούμενη τάση και ρεύμα είναι μικρές. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ασφάλεια.


Η χρήση της ηλιακής φωτοβολταϊκής ενέργειας είναι μια μη αναστρέψιμη τάση στην ενεργειακή αξιοποίηση. Κίνα έχει γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη καταναλωτική αγορά στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, και το ποσοστό αύξησης της ζήτησης είναι η υψηλότερη στον κόσμο. Την προώθηση της παραγωγής ηλιακής ενέργειας είναι αρκετά επείγον και την πιθανή αγορά είναι τεράστια.

Hot Tags: ηλιακή οδήγησε μονοπάτι και φως του δρόμου, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, μάρκες, Αγοράστε, χαμηλού κόστους, υψηλής ποιότητας, πιστοποίηση CE, καλύτερη, μόδα
Συναφή προϊόντα

Εξεταστική

Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540