Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Το υλικό των φ/β γεννήτριας υποστήριξη θα πρέπει να είναι κράμα αλουμινίου ή από χάλυβα

Ηλιακή ενέργεια φωτοβολταϊκά υποστήριξη επιλογή κράμα φ/β πλαίσιο από αλουμίνιο ή χάλυβα καρέ, πολλά φ/β έργο στην οικοδόμηση πάντα έχουν αυτό το πρόβλημα επιλογής, μια συγκριτική ανάλυση είχαν γίνει για δύο διαφορετικά προφίλ. Πριν από τη σύγκριση, εμείς πρώτα αναλύσετε το PV τοποθέτηση αρκετές κρίσιμες παραμέτρους, έτρεξε μετά ήμασταν από τις διάφορες παραμέτρους της ανάλυση της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των δύο ειδών ικριώματα.


Συνήθως κατά την επιλογή και προμήθεια των φ/β πλαισίων, που συνήθως θεωρούμε ότι φωτοβολταϊκά υποστήριξη δύναμη μπορεί να ανταποκριθεί στον άνεμο, χιόνι και άλλα αντι-διάβρωση επιδόσεων αν η διάρκεια ζωής του σταθμού, κατά πόσον η τιμή που να πληροί τον προϋπολογισμό, κάτω από το εμείς, από αυτές οι τρεις πτυχές ειδική ανάλυση δύο στήριγμα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.


Πρώτον, ανάλυση αντοχής, κράμα αλουμινίου (συνήθως χρησιμοποιείται σε τύπους κράμα αλουμινίου 6063-T5) η δύναμη να είναι αδύναμη στην δύναμη του χάλυβα (Q235B), τόσο στις απαιτήσεις αντοχής ανέμου είναι σχετικά υψηλό, ή πρακτική εφαρμογή ζωής σχετικά μεγάλο Φωτοβολταϊκά αγκύλη, πρότεινε τη χρήση του υποστήριγμα ανοξείδωτου ικανοποιεί η δύναμη της ανάγκης, και φωτοβολταϊκά υποστήριγμα κραμάτων αργιλίου χρησιμοποιείται στην ευρύτερη περιοχή.


Δεύτερον, αντίσταση στη διάβρωση είναι φωτοβολταϊκά υποστήριξη μια πιο σημαντική παράμετρο, επειδή η αντιδιαβρωτική ποιότητα όχι μόνο επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της μονάδας παραγωγής ενέργειας, επηρεάζει επίσης την εμφάνιση. Συνήθως χάλυβα stent επιφάνεια από Συμπήγματα ζεστό dip, γενικές απαιτήσεις σε περισσότερες από 65 mu, υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να εξασφαλίσει τη διάρκεια ζωής των 20 ετών, αλλά χρειάζεται τακτική συντήρηση και επιφάνειας ανοδική οξείδωση της πλαίσιο από κράμα αλουμινίου, να σχηματίσουν μια πυκνή οξείδιο η ταινία, αντιδιαβρωτική απόδοση είναι πολύ καλύτερη από εκείνη του πλαισίου χάλυβα και αλουμίνιο κράμα φωτοβολταϊκά stent Εμφάνιση επιφάνειας βαθμός είναι καλύτερη από εκείνη του χάλυβα βραχίονα.


Πλούσια με τη μορφή της διαφοράς μεταξύ του η απαίτηση δύναμης το κόστος των φ/β είναι για την τιμή των φωτοβολταϊκών ένταση. Τέλος, να συγκρίνετε τιμές, εάν οι απαιτήσεις είναι σχετικά υψηλή, εάν πρέπει να χρήση αλουμινίου κράμα stent, μόνο αυξάνοντας το υλικό που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις, καθώς και στην αγορά του χάλυβα κραμάτων αργιλίου υποστηρίζει τρεις φορές, ως εκ τούτου, το υποστήριγμα κραμάτων αργιλίου είναι πολύ μεγαλύτερη εκείνης του χάλυβα βραχίονα. Σε γενικές γραμμές την περίπτωση, για παράδειγμα, Caigang watt φωτοβολταϊκή στέγη υποστήριξη, συνήθως ζωής είναι σχετικά μικρό, έτσι ώστε οι απαιτήσεις αντοχής δεν είναι υψηλή, χρησιμοποιείται για να καλύψει τη δύναμη του αλουμινίου κράμα stent κόστους κοντά το υποστήριγμα ανοξείδωτου, και λόγω της βιοτεχνίας μεταποίησης, το αλουμίνιο κράμα πλαίσιο ενότητα Διαφορετικότητα μπορεί να κάνει το υποστήριγμα κραμάτων αλουμινίου, εύκολη εγκατάσταση.


Εν περιλήψει, η χρήση της σύνθετης στήριξης φωτοβολταϊκών, πρέπει να είναι για διαφορετική εφαρμογή απαιτήσεις, να επιλέξετε το καταλληλότερο.


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540