Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ο λαμπτήρας χορτοταπήτων έχει μια ποικιλία σχημάτωνLamp Lawn κυρίως με το μαλακό σχήμα και φωτισμός γίνονται ένας σημαντικός συνεισφέρων πρασίνισμα των αστικών, χρησιμοποιείται ευρέως σε κήπους, πάρκα, πλατείες και άλλες μεγάλες υπαίθριες περιοχές πράσινη ζώνη διακόσμησης, λαμπτήρας χορτοταπήτων στη διάταξη είναι επίσης σχετικά σχολαστικός, πρέπει να λάβουμε υπόψη ο συνδυασμός της έννοια αυτοκίνητο σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά της λάμπας γκαζόν είναι σχετικά obvious。

Γκαζόν λάμπα σχεδιασμός του το κύριο και μαλακό φωτισμό για το αστικό πράσινο τοπίο να προσθέσετε ασφάλεια και ομορφιά, και γενικά έχει εύκολη εγκατάσταση, διακοσμητικά στοιχεία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πάρκα, βίλες κήπο, τετράγωνο πρασίνισμα και άλλα μέρη της πράσινης ζώνης διακοσμητικός φωτισμός .

Ο λαμπτήρας χορτοταπήτων μοντελοποίηση είναι πολλά, από το εξειδικευμένο σχεδιαστή φέρνει με το μοναδικό σχεδιασμό, λαμπτήρας χορτοταπήτων η μοντελοποίηση είναι ποικίλες, αλλά επίσης κάποια lamp lawn έχει κάνει το κομψό μικρό ζώο ή το φυτό μοντελοποίησης και προσομοίωσης, βάζει στο γρασίδι, σαν το γλυπτό είναι όμορφο , Λαμπτήρας χορτοταπήτων έχει προσθέσει την ασφάλεια και το όμορφο για το τοπίο του αστικού πρασίνου. Ο λαμπτήρας χορτοταπήτων εγκαθιστά βολικά, ο στολισμός είναι ισχυρή, ευρέως χρήσεις σε το πάρκο, Κήπος βίλα και ούτω καθεξής γκαζόν περιφέρεια και στον πεζόδρομο, πάρκινγκ, στην πλατεία και έτσι στη θέση.

Τυπική διάταξη φωτιστικό σχεδιασμό φωτισμού κήπου (1) Γ1 ~ ΣΟ για τετράπλευρη γκαζόν φως λαμπτήρα, σύμφωνα με το ύφος του έργου, τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη να επιλέξετε διαφορετική εμφάνιση, βάση περιοχή από ύψος λαμπτήρες επιλογή Ύψος φυτού. Η χρήση του 18W εξοικονόμησης ενέργειας σωλήνα φωτεινή πηγή, που ισχύουν για όλα τα κήπο στους κήπους, πεζοδρόμια και ο φωτισμός πορειών. Παρέχουν πεζών νυχτερινός φωτισμός, φως χρόνος είναι συνήθως 18:00 ~ 6:00. Όσο μικρότερη είναι το φωτιστικό, Lamp Lawn την πιο πυκνή απόσταση, η κοινή λάμπα διάκενο για $number μέτρα. (2) Γ1 ~ ΣΟ είναι μονόδρομος λαμπτήρας χορτοταπήτων, φανός εφαρμόζονται σε ένα ευρύτερο δρόμο να στρώσει με άμμο. Χρησιμοποιώντας 26W εξοικονόμησης ενέργειας σωλήνα ή 35W αλογονιδίων πηγή φωτισμού. Παρέχουν πεζός ή λωρίδα φωτισμού, φως χρόνος είναι συνήθως 18:00 ~ 6:00. Το συνηθισμένο φωτιστικό διάστημα είναι $number μέτρα.

Ο λαμπτήρας χορτοταπήτων μοντελοποίηση είναι πολλές, από το εξειδικευμένο σχεδιαστή φέρνει με το μοναδικό σχεδιασμό, τη μοντελοποίηση είναι ποικιλόμορφη, λαμπτήρας χορτοταπήτων, αλλά επίσης μερικά lamp lawn έχει κάνει το κομψό μικρό ζώο ή το φυτό μοντελοποίησης και προσομοίωσης, βάζει στο χορτοτάπητα, ως εάν το γλυπτό είναι όμορφο , έχει προσθέσει την ασφάλεια και το όμορφο για το τοπίο του αστικού πρασίνου. Ο λαμπτήρας χορτοταπήτων εγκαθιστά βολικά, ο στολισμός είναι ισχυρή, ευρέως χρήσεις στο πάρκο, λαμπτήρας χορτοταπήτων της βίλας με κήπο και ούτω καθεξής γκαζόν περιφέρεια και στον πεζόδρομο, το πάρκινγκ, το μέρος πλατεία και ούτω καθεξής.

Λαμπτήρας χορτοταπήτων μπορούν να χωριστούν σε ηλιακή παρυφών λυχνία, lamp lawn έκρηξη-απόδειξη, lamp lawn αλουμινίου, λαμπτήρας χορτοταπήτων από ανοξείδωτο χάλυβα, LED lawn lamp, lamp lawn εξοικονόμησης ενέργειας, λάμπα πράσινο γκαζόν, Ευρωπαϊκό παρυφών φανού και άλλα φώτα γκαζόν

Lawn lamp έχει γενικά 600 χιλιοστών, το $number, και έτσι μπορεί να προσαρμοστεί στις διαφορετικές προδιαγραφές, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες, οποιεσδήποτε προδιαγραφές μπορεί να παραχθεί. Το κύριο υλικό του πόλου λαμπτήρας χορτοταπήτων είναι σωλήνας ίσης διαμέτρου χάλυβα, απέναντι από σεξ χάλυβα σωλήνα, ίσης διαμέτρου σωλήνας από αλουμίνιο, χυτό αλουμίνιο παρυφών φανού κράμα αλουμινίου παρυφών φανού παρυφών φανού. Συχνά χρησιμοποιείται η διάμετρος του φ60 φ76 φ89, φ100, φ114, φ140, φ165, σύμφωνα με το ύψος και τα διαφορετικά μέρη που χρησιμοποιούνται, το πάχος του επιλεγμένου υλικού χωρίζεται σε: πάχος τοιχώματος 2,5, πάχος τοιχώματος 3.0, πάχος τοιχώματος 3,5. Ο λαμπτήρας χορτοταπήτων συνήθως χρησιμοποιεί 36W ή 70W λαμπτήρες αλογονιδίων νατρίου λαμπτήρα, τακτοποιεί την απόσταση γενικά σε $number μετρητή σκόπιμο.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της λάμπας γκαζόν

1, υψηλή φωτεινότητα: τώρα η νέα ηλιακή παρυφών λυχνία να χρησιμοποιήσετε 140lm/wled πηγή φωτός, από τα συμβατικά ηλιακή παρυφών οδήγησε φώτα 50%,

2, υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα: γκαζόν λαμπτήρας υψηλών ποιοτικών απαιτήσεων, λαμπτήρας χορτοταπήτων πρέπει να επιλέξετε προηγμένο εξοπλισμό, καλά υλικά, για την εξασφάλιση ποιότητας και για να ολοκληρώσετε τον έλεγχο των υλικών, πιάστε κάθε ποιότητας της διαδικασίας παραγωγής, οι κατασκευαστές τελικό προϊόν επιθεώρηση, αποστολή επιθεώρησης, λαμπτήρας χορτοταπήτων αυστηρά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO για διοίκηση ολικής ποιότητας.

3, μεγάλη διάρκεια ζωής: Η συνολική διάρκεια ζωής σχεδιασμό λάμπα χορτοταπήτων περισσότερα από 20 χρόνια, η χρήση υψηλή διαπερατότητα γυαλιού πολυστρωμάτωση διαδικασία, το σχεδιασμό ζωή αξεσουάρ συνεπής, μοναδική σχεδίαση εξοικονόμησης ενέργειας, διάρκεια ζωής της μπαταρίας από συμβατική τεχνολογία 2 3 φορές φορές περισσότερο.

4, αποδοτική εξοικονόμηση ενέργειας: αν η ηλιακή παρυφών λυχνία, χρησιμοποιείται συνήθως στη δύναμη πόδι κρυστάλλινο πυρίτιο ηλιακή ενότητα ως σύστημα ηλεκτροπαραγωγής μια λάμπα, τη χρήση Ηλιακή μπαταρία αφιερωμένο, εξοικονόμηση ενέργειας, βροχερές ημέρες μπορεί να είναι συνεχής φωτισμός 3-5 διανυκτερεύσεις χωρίς άλλο γειακού εφοδιασμού.

5, αυτόματος έλεγχος: η ηλιακή γκαζόν φως λαμπτήρα και κατάσβεση η χρήση του φωτός του ήλιου φως επαγωγή ελέγχου, δηλαδή, η λειτουργία ελέγχου φωτισμού, αλλά επίσης έχει τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, λαμπτήρας χορτοταπήτων σε περίπτωση λιγότερες πεζοί τη νύχτα, αυτόματη μείωση της παραγωγής εξουσία της πηγής φωτός εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

6, υψηλή ασφάλεια: ηλιακή παρυφών λυχνία ανήκει σε προϊόντα χαμηλής τάσης, η χρήση 4V ή 6V τροφοδοτικό DC, ασφαλές και ακίνδυνο, για τα παιδιά, τους πεζούς και τα ζώα να προστατεύσει αποτελεσματικά.

7, το φωτιστικό σώμα χρησιμοποιεί ο σχεδιασμός δομής ΥΨΗΛΉΣ ΑΝΤΟΧΉΣ, αδιάβροχο, αεροδυναμική αντίσταση, αντοχή στις εξωτερικές υψηλής αντοχής.

8, εύκολος να εγκαταστήσει: ανεξάρτητη εξουσία εφοδιασμού, καμία ανάγκη να συσταθεί ή ενσωματωμένες γραμμές μετάδοσης, απλή κατασκευή, χαμηλό κατασκευαστικό κόστος.


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540