Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ο προβολέας είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου

Ως πηγή ηλεκτρικό φως, προβολέας έχει αναγνωριστεί από όλο και περισσότερους ανθρώπους και έχει εφαρμοστεί σε πολλούς τομείς. Χρησιμοποιείται κυρίως σε πινακίδες, αυτοκινητόδρομους, σήραγγες, γέφυρες και οχετούς, πλατείες, κτίρια και άλλα μέρη. Έτσι τι είναι ο προβολέας; Ο προβολέας είναι μια πηγή φωτός σημείο που μπορεί να είναι ομοιόμορφα ακτινοβολημένα προς όλες τις κατευθύνσεις, το φάσμα της ακτινοβολίας μπορεί να ρυθμιστεί αυθαίρετα και φαίνεται σαν μια εικόνα ενός θετικού οκτώ-σώματος στη σκηνή. Προβολέας είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα πηγές φωτός στην παραγωγή διαγράμματα αποτελέσματος, και το πρότυπο προβολείς χρησιμοποιείται για να φωτίζει το όλο σκηνικό. Πολλοί προβολέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη σκηνή να παράγουν καλύτερα αποτελέσματα.

Φωτισμού χαρακτηριστικά Προβολέας φωτός

Προβολέας είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο στο διάγραμμα επίδραση από μια πηγή φωτός, στη σκηνή μπορεί να χρησιμοποιηθεί να συντονίσει το ρόλο των πολλαπλών προβολέας, προκειμένου να επιτευχθεί μια καλύτερη επίδραση. Πλημμύρας φως είναι ο καλύτερος τρόπος για να φωτιστεί ένα αντικείμενο προς όλες τις κατευθύνσεις από ένα συγκεκριμένο σημείο σε ένα άλλο, το χρησιμοποιεί για να αναλογία λάμπες και κεριά. Προβολέας μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στην σκηνή. Για παράδειγμα, μπορεί να τοποθετηθεί έξω από το φάσμα της κάμερας ή μέσα σε ένα αντικείμενο. Είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιήσετε πολλά διαφορετικά χρώματα των προβολέων στο βάθος της σκηνής. Αυτές οι προβολείς μπορεί να ρίχνει σκιές και τα αναμειγνύετε με το μοντέλο. Επειδή η περιοχή φωτισμό προβολέας είναι σχετικά μεγάλη, η επίδραση του φωτισμού του προβολέας είναι πολύ εύκολο να προβλέψετε και υπάρχουν πολλές βοηθητικές χρήσεις για αυτό το είδος του φωτός, για παράδειγμα, τοποθετώντας ο προβολέας κοντά στην επιφάνεια του αντικειμένου θα παράγει φωτεινό φως στην επιφάνεια του αντικειμένου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προβολέας δεν μπορεί να οικοδομηθεί πάρα πολύ, αλλιώς η επίδραση του χάρτη θα φαίνονται θαμπά και δυσκαμψία. Ως εκ τούτου, φως από τις πλημμύρες στην εν καιρώ ειρήνης αποτέλεσμα παραγωγή χάρτη, προσέχουν περισσότερο τις παραμέτρους φωτισμού και η επίδραση του όλη τη σκηνή των αποτελεσμάτων του φωτός, συσσωρεύονται εμπειρία, Κατακτήστε τις απαραίτητες ικανότητες συνεγκατάστασης φωτισμού.

Προβολέας δεν είναι μια φώτα της δημοσιότητας, προβολής φώτα, προβολείς, είναι κυρίως ένα σημείο φωτός μπορεί να φωτίζονται ομοιόμορφα προς όλες τις κατευθύνσεις, το εύρος της έκθεσης μπορούν να ρυθμιστούν αυθαίρετα, φως από τις πλημμύρες στη σκηνή εμφανίζεται ως μια θετική εικόνα οκτώ-σώμα. Προβολέας είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα πηγές φωτός στην παραγωγή διαγράμματα αποτελέσματος, και το πρότυπο προβολείς χρησιμοποιείται για να φωτίζει το όλο σκηνικό.

Επειδή προβολείς, γενικά, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, εξοικονόμηση ενέργειας, χρώμα-καλό, ορατό φως αναλογία, υψηλής απόδοσης ηλεκτρικές και πολλά άλλα χαρακτηριστικά, πλημμύρα φως, έτσι όπως η αντικατάσταση του ηλεκτρικού φωτός προϊόντα προέλευσης έχει όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν έχουν αναγνωριστεί, και γενικά εφαρμόζονται σε πινακίδες, αυτοκινητόδρομοι, σιδηροδρομικές σήραγγες, γέφυρες και οχετούς, πλατείες, κτίρια και άλλα σημεία και πεδία.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα ευρύ φάσμα των φώτων

1. εγκατάσταση guardrail, punching τρύπες στον τοίχο, τα διαστήματα σύμφωνα με τις πραγματικές απαιτήσεις, γενικά εντός 3 εκατοστά?

2. κάνουμε καλή δουλειά σε μέτρα αντι-στατική, φως από τις πλημμύρες επειδή διαφορετικές ποιότητες ποιότητας προβολέας είναι διαφορετικός, αντι-στατική ικανότητα είναι διαφορετικά?

3. η εγκατάσταση προσοχή σφραγίδες, η στεγανότητα δεν είναι καλή, η διάμετρος επηρεάζει την καθολική φωτός λυχνία της διάρκεια ζωής?

4. προβολέας καλωδίωσης κατά προτίμηση δεν υπερβαίνει τους 25 cm, φως από τις πλημμύρες μετασχηματιστών ισχύος μπορεί να είναι αντίστοιχα μεγαλύτερη, άλλως επηρεάζει την φωτεινότητα.

Επειδή ο προβολέας είναι συνήθως κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, η επιφάνεια έχει υψηλή θερμοκρασία αντίσταση, οξύ και αλκαλίων αντίσταση, αντι-γήρανση επίστρωση, έτσι ώστε η γενική προβολέας έχει ένα καλό υψηλής θερμοκρασίας, υψηλής αντοχής, φως, αδιάβροχο, και έτσι αυτός είναι γενικά ένα είδος υπαίθριου φωτισμού λαμπτήρων


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540