Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Η ανάπτυξη από τα φώτα του δρόμουΓια την τρέχουσα ανάπτυξη του παραδοσιακού φωτισμού αγορά με την εξάλειψη των πυρακτωμένων σχέδιο για την περαιτέρω εφαρμογή, street φωτισμού στο μέλλον διαδικασία ανάπτυξης αναμένεται να επιτευχθεί περαιτέρω ανάπτυξη υψηλής ποιότητας. Αντιμέτωποι με τη βιομηχανία φωτισμού για περαιτέρω αναβάθμιση τώρα για την ανάπτυξη των LED είναι τώρα μόνο η πραγματική δύναμη της τεχνολογικής καινοτομίας, ενσωμάτωση των πόρων και δυνατότητες των υπηρεσιών των επιχειρήσεων προκειμένου να επιτευχθεί φωτισμός οδών στη βιομηχανία του φωτισμού ενός καλή αλλαγή.

Στο στάδιο της ανάπτυξης της οδικός φωτισμός, τώρα με το παραδοσιακό φωτισμό επαγγελματίες και αναδυόμενες LED φωτισμού επιχειρηματικό κανάλι πόρων, θα πρέπει να ενταθούν περαιτέρω κτίριο ανταγωνισμό μάρκα φως του δρόμου, επικαλούμενη χαμηλού κόστους ανταγωνισμό για να κερδίσετε το η νίκη είναι προσωρινή. Με το εγχώριο προϊόν LED σχεδίαση πρότυπα και τη χρήση των προτύπων έχουν σταδιακά ήχο, το εθνικό πρότυπο και το ορόσημο της αμοιβαίας αναγνώρισης είναι επίσης σταδιακά ιδανικό για την ανάπτυξη των λάμπες του δρόμου από την άποψη του μόνο για να ενισχύσει περαιτέρω την αγορά οδών διαχείριση για να επιτευχθεί η ταχεία ανάπτυξη του οδικού φωτισμού στη βιομηχανία φωτισμού.

Για την ανάπτυξη των λάμπες του δρόμου για το 2014, μεγάλες επιχειρήσεις θα χρησιμοποιήσει επιπλέον κεφαλαίων δυνάμεων να επεκτείνουν την κλίμακα των δραστηριοτήτων να μειώσουν το κόστος, και πίεση επιβίωση των ΜΜΕ θα συνεχίσουν να αυξάνονται, η αγορά δεν είναι εύκολο κερδοφορία θα συνεχίσει. Το πρόσωπο της τις τεράστιες επιχειρηματικές ευκαιρίες, φως του δρόμου φωτισμός των δρόμων εταιρείες μόνο έγκαιρη πιάστε τις στρατηγικές ευκαιρίες, συμπληρώστε μικρού σκάφους, οικοδομήσουμε ο πυρήνας της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, να κατάσχουν το δικαίωμα να μιλήσει του ανταγωνισμού στην αγορά για την επίτευξη του ταχεία ανάπτυξη οδικού φωτισμού στη βιομηχανία φωτισμού.

Τα φώτα του δρόμου ως έναν σημαντικό φορέα του δημόσιου φωτισμού, φωτισμός μεγάλο χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια έκθεση σε ζεστό και κρύο εναλλάξ, ανέμου και βροχής και άλλη σκληρή χρήση του περιβάλλοντος, Street φως συντήρησης είναι πολύ δύσκολο, βάλτε το επίπεδο προστασίας που προωθεί τις υψηλότερες απαιτήσεις.

«Για λάμπες του δρόμου, είναι αδύνατο να επιτευχθεί επίπεδο προστασίας IP68, επειδή το σύνολο του σκάφους για να το κάνετε το σώμα σφραγίδα είναι πάρα πολύ μεγάλη, μεγάλη σφραγίδα σώμα σφράγιση μήκος είναι μεγαλύτερο, Street φως τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα του νερού, και αυτή τη φορά, τα πλεονεκτήματα των modular αντικατοπτρίζονται λύσεις. "

Σήμερα στην αγορά χρησιμοποιούν διπλή ζεύξη σφράγιση διαδικασία, μέσα από τα στρώματα των αυστηρών δοκιμών, εκτός από απλούς δοκιμή υποβρύχια, αλλά επίσης μέσω της 100 ℃ βραστό νερό που βράζει, δοκιμή. Διπλή προστασία, κάθε πρέπει να περάσουν περισσότερα από 30 λεπτά του βράζοντας νερού δοκιμή δοκιμή, μαγειρεμένα αμέσως μετά το κρύο νερό, με μια ψυχρή μέθοδο να εκτιμήσει την αδιάβροχη ικανότητα.

Μπορεί να βασίζεται μόνο μετά από εξαντλητικές δοκιμές των προϊόντων σε αυτή την αγορά.


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540