Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Συντήρηση των λάμπες του δρόμου

Τα φώτα του δρόμου είναι πολύ οικείο για τον καθένα, ωστόσο, η ενέργεια είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ύπαρξης και της ανάπτυξης της σύγχρονης κοινωνίας. Με τη συνεχή ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομικής κοινωνίας, η κατανάλωση ενέργειας έχει συνέχισε να αυξάνεται αναλόγως. Πάροδο του χρόνου, της σπανιότητας των ορυκτών πηγών ενέργειας γίνεται όλο και πιο εμφανή, και αυτή η σπανιότητα σταδιακά αντανακλάται στην τιμή των ενεργειακών προϊόντων. Έτσι, τα φώτα του δρόμου φαίνεται στη ζωή μας.

Οδός φως συντήρησης:

1. Κρατήστε την ηλιακή μονάδα καθαρισμού του καθαρή επιφάνεια. Σε περιοχές λιγότερο βροχερός και αμμώδης, θα πρέπει να καθαρίζονται μία φορά το μήνα, καθαρισμός πρέπει πρώτα να ξεπλύνετε με νερό, φως του δρόμου και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό μαλακό πανί για να στεγνώσει το νερό.

2. Παρατηρήστε αν η εμφάνιση των ηλιακών κυττάρων έχουν κοίλο ή εξογκώματος φαινόμενο?

3. μετά από την ηλιακή μπαταρία απαλλαγής πρέπει να φορτιστεί αμέσως. Σε περίπτωση επανειλημμένων βροχερές ημέρες, με αποτέλεσμα την ανεπαρκή μπαταρία, πρέπει να σταματήσει ή να συντομεύσει το χρόνο της προσφοράς ενέργειας του σταθμού, ώστε να μην προκαλέσει την μπαταρία πέρα από την απαλλαγή. Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος το προσωπικό συντήρησης πρέπει να τακτικά χρεώνουν το φορτίο της μπαταρίας, Street φως γενικά κάθε τρίμηνο να είναι 2 έως 3 φορές. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να σταματήσει η μπαταρία (3 μήνες ή και περισσότερο), φως του δρόμου πρέπει να προστεθεί μετά την φόρτιση και να τεθεί σε λειτουργία.

Οδός έργου, συμπεριλαμβανομένων στον κεντρικό δρόμο της πόλης, βιομηχανικό πάρκο, township, οδογέφυρα και άλλο έργο φωτισμού οδών, επιχειρηματικό σχέδιο, επαγγελματίες, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να επιλέξουν πώς να ισχύς λαμπτήρα του δρόμου;

Σε γενικές γραμμές, οι κατασκευαστές λάμπα του δρόμου να αγοράσω τις λάμπες του δρόμου, θα υπάρξει επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό για να σχεδιάσετε το πρόγραμμα φωτισμού οδών. Οι κατασκευαστές λάμπα του δρόμου τεχνικό προσωπικό και Γραμματεία έχει έναν πλούτο της εμπειρίας στην εφαρμογή των λάμπες του δρόμου. Φως του δρόμου οι παρακάτω μέθοδοι είναι μόνο για αναφορά:

Δοκιμή της περιοχής

Δοκιμή δρόμος πλάτους 15 μέτρων, 10 μέτρα high street λαμπτήρα, φως βραχίονα για την ανύψωση 1 μέτρο 10 βαθμούς, τα φώτα του δρόμου από τη μία πλευρά της δοκιμής. δοκιμή περιοχή της 15mx30m, λαμβάνοντας υπόψη το στενό δρόμο για την οδό απαιτήσεις σε φως του φωτός δεν είναι υψηλή, ενώ παρέχει εφαρμογές περιοχή 12mx30m δεδομένα για διαφορετικό πλάτος της επιλογής αναφοράς δρόμου.

Δοκιμή τα δεδομένα

Τα δεδομένα είναι ο μέσος όρος της τρεις φορές, φως αποτυχίας με βάση τα πρώτο και τρίτο αποτελέσματα, Street φως το χρονικό διάστημα 100 ημερών ανά ημέρα κανονική εναλλαγή του φωτός

Εφαρμογή της οπτικής ροής, απόδοση φωτός, αξιολόγηση ομοιομορφία φωτισμού

Η φωτεινή απόδοση υπολογίζεται διαιρώντας την οπτική δύναμη από η ισχύς εισόδου

Εξομάλυνση του Υπολογισμός τύπου Μέση ένταση φωτισμού x περιοχή

Ο βαθμός της ομοιομορφίας του φωτισμού είναι ο λόγος για την ελάχιστη ένταση φωτισμού και την μέγιστη ένταση φωτισμού του σημείου μέτρησης κατά την εγκάρσια κατεύθυνση του δρόμου

Λάμπα του δρόμου μηχανικών εφαρμογών, θα πρέπει να εγκατασταθεί στον δρόμο πόσα wattage του λάμπες του δρόμου, θα πρέπει να συνδυαστεί με τους κατασκευαστές από τα φώτα του δρόμου. Στον ίδιο δρόμο, ένα κατασκευαστές να παρέχουν 100W LED φώτα για την κάλυψη του φωτισμού, και Β τους κατασκευαστές να παρέχουν τα φώτα, ίσως όσο 80W ή ακόμη χαμηλότερο wattage που μπορούν να καλύψουν το φωτισμό.


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540