Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τα φώτα γκαζόν μπορούν να επισημάνουν τα κύρια σημεία της πόλης

Τα φώτα γκαζόν μπορούν να παίξουν το ρόλο του διακοσμητικού περιβάλλοντος τοπίου, η απόσταση εγκατάστασης φανών χλοοτάπητα μπορεί να είναι 3,5 ~ 5,0. Ο φωτισμός του χλοοτάπητα χαρακτηρίζεται από μεγάλο αριθμό λαμπτήρων, ένα ευρύ φάσμα διανομής, η μοναδική ισχύς λαμπτήρων είναι σχετικά μικρή, ο φυσικός συντελεστής ισχύος είναι χαμηλός, η λυχνία Lawn είναι η γραμμή ισχύος είναι μεγάλη, οι αντίστοιχες υψηλές αρμονικές που τοποθετούνται πάνω στο ουδέτερο ρεύμα.

Σχεδιασμός φωτισμού χλοοτάπητα είναι κυρίως για την εμφάνιση και απαλό φωτισμό για το αστικό πράσινο τοπίο για να προσθέσετε την ασφάλεια και την ομορφιά, και γενικά έχει εύκολη εγκατάσταση, διακοσμητικά και άλλα χαρακτηριστικά, Lawn Lamp μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πάρκα, βίλες στον κήπο, τετράγωνο πράσινο και άλλα μέρη του φωτισμού της πράσινης ζώνης.

Η φωτεινή πηγή είναι ένα σημαντικό μέρος όλων των προϊόντων φωτισμού, ανάλογα με τις διαφορετικές απαιτήσεις φωτισμού, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές μάρκες, διαφορετικούς τύπους φωτός, φως γκαζόν που χρησιμοποιείται συνήθως φωτεινή πηγή: λαμπτήρες πυρακτώσεως, λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και νέα πηγή φωτός LED.

Η ανάπτυξη του χλοοτάπητα για τον 20ο αιώνα, 90 χρόνια, χρησιμοποιείται ευρέως σε αστική αργή λωρίδα, στενή λωρίδα, κατοικημένη περιοχή, τουριστικά αξιοθέατα, πάρκα, πλατείες, ιδιωτικούς κήπους, διάδρομους κήπου και άλλους δημόσιους χώρους του δρόμου μονομερείς ή δύο για οδικό φωτισμό, Βελτίωση της ασφάλειας των ανθρώπων που ταξιδεύουν τη νύχτα για την αύξηση των υπαίθριων δραστηριοτήτων των ανθρώπων, τη βελτίωση της ασφάλειας της ζωής και της ιδιοκτησίας. Μπορεί επίσης να αλλάξει τα συναισθήματα των ανθρώπων, να βελτιώσει τα συναισθήματα των ανθρώπων και να αλλάξει την έννοια των ανθρώπων, για να δημιουργήσει μια σκοτεινή και σκοτεινή νύχτα με παλέτες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η λυχνία γκαζόν Lawn Lamp μπορεί να διακοσμηθεί με αστικό τοπίο. τη νύχτα, ο φωτισμός του γκαζόν μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη φωτεινότητα και ευκολία διαβίωσης, να αυξήσει την αίσθηση της ασφάλειας, αλλά και να τονίσει τα κυριώτερα σημεία της πόλης, η ερμηνεία του φωτεινού στυλ, μέχρι στιγμής σε χρήση, έχει εξελιχθεί σε μια ώριμη αλυσίδα

Lawn Light Διακοσμεί το ρόλο της πόλης

Το φως του χλοοτάπητα είναι πιο μαλακό και το χρώμα είναι επίσης πιο ποικίλο και τώρα με το σχεδιασμό της παρακολούθησης, με τη συνεχή βελτίωση των αναγκών των ανθρώπων, ο σημερινός σχεδιασμός περισσότερο μοντελοποίηση, το σχήμα είναι ιδανικό, το Lawn Lamp κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να παίξει μια καλή διακόσμηση Σεξουαλική επίδραση, και τη νύχτα, είναι πολύ όμορφη και γενναιόδωρη, δίνοντας μια αίσθηση ομορφιάς. Lawn λάμπα με το πιο μοναδικό σχεδιασμό, ο πιο ήπιος φωτισμός για το πράσινο τοπίο της πόλης παντού προσέφερε πολλή ασφάλεια και ομορφιά, και η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ απλή, εύκολη στην εγκατάσταση, Lawn Lamp διακοσμητικό αποτέλεσμα είναι καλό, συνήθως χρησιμοποιείται σε πάρκα, κήπους βίλες Όπως γκαζόν γύρω, φυσικά, λάμπα Lawn σύγχρονο εμπορικό δρόμο, πεζόδρομος, πάρκινγκ και τετράγωνο, αν υπάρχει πράσινη ζώνη θα εγκατασταθεί στο λαμπτήρα γκαζόν.


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540