Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Εγκατάσταση φανών υψηλού πόρου

Τα φώτα υψηλού πόλου γενικά αναφέρονται σε πύλη στήλης άνω των 15 μέτρων και ο φάρος συνδυασμού υψηλής ισχύος αποτελούν ένα νέο τύπο συσκευής φωτισμού. Αποτελείται από το καπάκι της λάμπας, τον ηλεκτρικό εσωτερικό φωτισμό, το σώμα της ράβδου και το βασικό τμήμα. Το σχήμα του λαμπτήρα μπορεί να βασιστεί στις απαιτήσεις των χρηστών, Υψηλή πόλος λαμπτήρα το περιβάλλον περιβάλλον, φωτισμός ανάγκες συγκεκριμένα? εσωτερικούς λαμπτήρες και περισσότερο από τους προβολείς και τα συστατικά χυτού φωτός, φωτεινή πηγή με λάμπα νατρίου υψηλής πίεσης NG400, ακτίνα φωτισμού 60 μέτρα. Το σώμα της ράβδου είναι γενικά κυλινδρικού τύπου αμαξώματος, από κυλινδρικό έλασμα, το ύψος των 2540 μέτρων αναφέρεται σε πύργο από χάλυβα άνω των 25 μέτρων και ο φάρος συνδυασμού υψηλής ισχύος αποτελούν ένα νέο τύπο συσκευής φωτισμού. Αποτελείται από το καπάκι του λαμπτήρα, τον υψηλό πόλο λαμπτήρα, τον ηλεκτρικό εσωτερικό φωτισμό, το σώμα της ράβδου και το βασικό τμήμα. Το σχήμα της λάμπας μπορεί να βασίζεται στις απαιτήσεις των χρηστών, στο περιβάλλον, στον φωτισμό, εσωτερικούς λαμπτήρες και περισσότερο από τους προβολείς και τη χυτή σύνθεση φωτός, η φωτεινή πηγή γενικά χρησιμοποιούν λαμπτήρα νατρίου υψηλής πίεσης και λαμπτήρα αλογονιδίων μετάλλων, ακτίνα φωτισμού 60 μέτρων. Το σώμα της ράβδου είναι γενικά κυλινδρικού τύπου αμαξώματος, από κυλινδρική πλάκα, ύψους 1540 μέτρων.

Διαμόρφωση υψηλού πόλου

1. Οι πόλοι είναι οκταγωνικοί ή δωδέκατοι κωνικοί ράβδοι. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής αντοχής και υψηλής ποιότητας χαλύβδινη πλάκα με διάτμηση, κάμψη και αυτόματη συγκόλληση. Το γενικό ύψος είναι 25, 30, 35 και ούτω καθεξής. Η μέγιστη αντίσταση ανέμου έχει σχεδιαστεί για να φτάνει τα 60m / s, Κάθε τύπος αποτελείται από 3 έως 4 τμήματα. Λαμπτήρας μεγάλης πόλωσης Με πλαίσιο χάλυβα φλάντζας, διαμέτρου 1 έως 1,2 m, πάχους 30 mm έως 40 mm.

2. Λειτουργικά στο πλαίσιο της κύριας δομής, Υψηλή πόλος λάμπα, αλλά και στα κύρια διακοσμητικά υλικά σε χάλυβα, με βάση το χάλυβα, ελαφρύ πόλο, ελαφριά πλάκα με επεξεργασία με ψευδάργυρο εν θερμώ.

3. Το ηλεκτρικό σύστημα ανύψωσης αποτελείται από ηλεκτρικό κινητήρα, ανυψωτήρα, τρία σετ γαλβανισμένων χαλύβδινων συρματόσχοινων και καλωδίων και άλλων εξαρτημάτων. Φωτός πόλος εγκατεστημένος στο σώμα, η ταχύτητα ανύψωσης 3 με 5 μέτρα ανά λεπτό.

4. Το σύστημα καθοδήγησης και εκφόρτωσης αποτελείται από έναν οδηγό τροχό και έναν οδηγό βραχίονα για να διασφαλιστεί ότι η πλάκα λαμπτήρων δεν κινείται οριζόντια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανύψωσης για να εξασφαλιστεί ότι η πλάκα λαμπτήρων αποσυνδέεται και ασφαλίζεται αυτόματα από το άγκιστρο όταν ο λαμπτήρας σηκωθεί

5. Φωτισμός εγκατεστημένο ηλεκτρικό σύστημα 624 400w χρυσό αλογονίδιο 1000W (λευκό), χυτό φως, προβολείς, έλεγχος χρόνου υπολογιστή μπορεί να ελέγξει αυτόματα το χρόνο φωτισμού του διακόπτη και μέρος του φωτισμού ή του πλήρους φωτισμού

6. Σύστημα προστασίας από κεραυνούς: η οροφή της λάμπας για την τοποθέτηση αλεξικέρατου 1,5 μέτρων, λαμπτήρα υψηλού πόλου στο υπόγειο εγκατεστημένο ένα καλώδιο γείωσης μήκους 1 μέτρου και συγκόλληση με υπόγεια μπουλόνια.

Ταξινόμηση φώτων υψηλού πόλου

Γενικά μπορεί να χωριστεί σε τύπο ανελκυστήρα και μη ανελκυστήρα. Ανυψώνοντας το ύψος του κύριου πόλου είναι γενικά περισσότερο από 18 μέτρα, η λειτουργία ηλεκτρικής ανύψωσης είναι βολική, η πλάκα φωτός αυξάνεται στη θέση εργασίας, μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτόματα ο δίσκος, η κρεμάστρα, η εκφόρτωση σχοινιού καλωδίων και. Ανυψώνοντας το φωτισμό υψηλού πόλου σετ χειροκίνητων και ηλεκτρικών δύο τύπων ελέγχου ανύψωσης, έτσι ώστε ο λαμπτήρας να μπορεί με ασφάλεια και ασφάλεια να πέσει σε απόσταση 2,5 μέτρων από το έδαφος για να διευκολύνει τις εργασίες συντήρησης. Χειροκίνητο τηλεχειριστήριο συρμάτινου καλωδίου μήκους 10 μέτρων, Υψηλός πόλος Λαμπτήρας ο χειριστής σε 5 μέτρα μετρητές λαμπτήρων τηλεχειρισμού, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού του χειριστή. Ο πόλος ανύψωσης είναι επίσης εξοπλισμένος με ανταλλακτικό καλώδιο. Όταν η λάμπα χαμηλώνει στη χαμηλότερη θέση, το καλώδιο εισάγεται στην πρίζα του ηλεκτρικού συστήματος ελέγχου και το άλλο άκρο εισάγεται στο κουτί διακλάδωσης του πίνακα λαμπτήρων. , Λάμπες συντήρησης. Λάμπα πόλου ανύψωσης Όλοι οι λαμπτήρες είναι σφραγισμένοι σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο IP65 για την πρόληψη της σκόνης, της βύθισης βροχής, για να διασφαλιστεί η διάρκεια ζωής της λάμπας. Οι λαμπτήρες είναι γενικά κατασκευασμένοι από πλάκα κράματος αλουμινίου ανθεκτικό στη διάβρωση και από ανοξείδωτο χάλυβα.

Εγκατάσταση φώτων υψηλού πόλου

1. Γράψτε όλα τα εξαρτήματα προσεκτικά σύμφωνα με τον κατάλογο φόρτωσης και συσκευασίας.

2. Ελέγξτε αν το στοιχείο είναι κατεστραμμένο, λυγισμένο, στριμμένο, στρώμα ψευδαργύρου έχει υποστεί ζημιά.

3. Τα σημάδια σε κάθε ράβδο σημαίνουν τον τύπο της ράβδου, τον αριθμό σειράς, τον αριθμό των τμημάτων. Στο εσωτερικό της ράβδου με ένα μολύβι σημειώθηκε το βάρος της ράβδου. Εάν η πυρηνική αποστολή είναι σωστή, αν η ανυψωτική ικανότητα του γερανού είναι επαρκής.

4. Σύμφωνα με το μέγιστο και το ελάχιστο μήκος διεύρυνσης που παρέχεται στο σχέδιο, σημειώστε την ράβδο για χρήση όταν πρόκειται για υποδοχή.

εγκατάσταση

1. Κάθε συγκόλληση παρέχει μια σειρά από μήκη, αλλά υπάρχει μια αλλαγή στο μήκος της υποδοχής λόγω της κατασκευής, των σφαλμάτων εγκατάστασης και των φυσικών παραγόντων, παρέχοντας το μέγιστο μήκος διεύρυνσης και το ελάχιστο μήκος υποδοχής.

2. Για να διευκολυνθεί η εγκατάσταση, μπορεί να χρειαστεί να λιπάνετε την επιφάνεια ζευγαρώματος. Προσέξτε να μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά για να αποφύγετε τη διαρροή και τη μόλυνση της ράβδου, Λαμπτήρα Υψηλού Πολέμου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαπούνι και νερό για να λιπάνετε τις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες.

3. Κατά την τοποθέτηση σε υποδοχή, εφαρμόστε την απαραίτητη δύναμη και στα δύο άκρα για να αποκτήσετε μια στενή υποδοχή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά λαμπτήρα υψηλού πόλου: 1. Οι πόλοι είναι οκταγωνικοί ή δωδέκατοι κωνικοί ράβδοι. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής αντοχής και υψηλής ποιότητας χαλύβδινη πλάκα με διάτμηση, κάμψη και αυτόματη συγκόλληση. Η μέγιστη αντοχή του ανέμου έχει σχεδιαστεί για να φτάσει 60m / σχηματίζοντας ράβδο, θερμής γαλβανισμένης αντιδιαβρωτικής επεξεργασίας, για να εξασφαλίσει ότι οι πόλοι για 30 χρόνια χωρίς διάβρωση, την εμφάνιση ψεκασμού 3. Ηλεκτρικό σύστημα ανύψωσης αποτελείται από ηλεκτρικό κινητήρα, ανυψωτικό, ζεστό καλώδιο γαλβανισμένου χάλυβα και καλώδιο και άλλα εξαρτήματα. Φωτιστικό πόλο εγκατεστημένο στο σώμα, υψηλή ταχύτητα ανύψωσης λαμπτήρα 3 έως 5 μέτρα ανά λεπτό. 4. Το σύστημα καθοδήγησης και εκφόρτωσης αποτελείται από έναν οδηγό τροχό και έναν οδηγό βραχίονα για να εξασφαλιστεί ότι η πλάκα του λαμπτήρα δεν κινείται οριζόντια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανύψωσης, ώστε να εξασφαλίζεται ότι το πλαίσιο λαμπτήρων αποσυνδέεται αυτόματα και ασφαλίζεται από το άγκιστρο όταν ο λαμπτήρας είναι ανασηκωμένος.

Παράμετροι υψηλού πόλου: 5. Φωτισμός ηλεκτρικού συστήματος 6-24 400 ή 1000W χυτοσίδηρο, πλημμύρας φως, έλεγχος χρόνου υπολογιστή μπορεί να ελέγξει αυτόματα το χρόνο φωτισμού διακόπτη και μέρος του φωτισμού ή το πλήρες φωτισμό. 6. Σύστημα προστασίας από κεραυνούς: η οροφή της λάμπας για την τοποθέτηση αλεξικέρατου 1,5 μέτρων, το υπόγειο έχει εγκατεστημένο καλώδιο γείωσης μήκους 1 μέτρου και συγκόλληση με υπόγεια μπουλόνια. Φώτα υψηλού πόλου: Φώτα υψηλού πόλου 18 μέτρων, φώτα υψηλού πόλου 20 μέτρων, φωτιστικά πόλων 25 μέτρων, φώτα ύψους 30 μέτρων υψηλής έντασης, φωτιστικά πόλων 35 μέτρων, φωτιστικά υψηλής φωτεινής ακτινοβολίας. φώτα υψηλού πόλου, φώτα τερματικού υψηλού πόλου, φώτα υψηλού πόλου θυρών.


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540