Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Υψηλή αντοχή της λυχνίας του χλοοτάπητα κατά της εξωτερικής δύναμης

Η λάμπα χλοοτάπητα άρχισε να εφαρμόζεται σταδιακά στην αργή λωρίδα τη δεκαετία του 1990. Στενές λωρίδες, πλατεία Park και άλλος εξωτερικός φωτισμός, λάμπα χλοοτάπητα κυρίως με το μαλακό σχήμα και φωτισμός γίνει ένας μεγάλος ήρωας της αστικής πράσινο, χρησιμοποιείται ευρέως σε κήπους, πάρκα, πλατείες και άλλες μεγάλες υπαίθριες περιοχές της πράσινης διακόσμησης ζώνης, λάμπα γκαζόν στο η διάταξη είναι επίσης σχετικά fastidious, Πρέπει να εξετάσουμε την έννοια του συνδυασμού του σχεδιασμού του αυτοκινήτου, Λάμπα Lawn τα χαρακτηριστικά του λαμπτήρα γκαζόν είναι σχετικά προφανής, ιδιαίτερα εύκολο να εγκαταστήσετε αυτό, να γίνει σε μεγάλο βαθμό σεβαστή. είναι η λάμπα χλοοτάπητα Το μόνο πράγμα που λειτουργεί; Μικρά συντάξει το υλικό σχετικά με το λάμπα χλοοτάπητα, το επόμενο μέχρι να το δει.

Σχεδιασμός λαμπτήρα λαμπτήρα του κύριου και μαλακού φωτισμού για το αστικό πράσινο τοπίο για να προσθέσετε την ασφάλεια και την ομορφιά, και γενικά έχει εύκολη εγκατάσταση, διακοσμητικά χαρακτηριστικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πάρκα, βίλες κήπων, πλατεία πράσινο, και άλλα μέρη του πράσινου φωτισμού διακοσμητικό φωτισμό.

Η λάμπα χλοοτάπητα Μοντελοποίηση είναι πολλά, από το εξειδικευμένο σχεδιαστή φέρνει στο μοναδικό σχεδιασμό, η μοντελοποίηση είναι ποικίλη, αλλά και κάποια λάμπα χλοοτάπητα έχει κάνει το κομψό μικρό ζώο ή την προσομοίωση των φυτών μοντελοποίηση, βάζει στο γκαζόν Lawn Lamp σαν το γλυπτό είναι όμορφη, έχει προσθέσει την ασφάλεια και την όμορφη για το τοπίο του αστικού τοπίου. Η λάμπα χλοοτάπητα εγκαθίσταται άνετα, το στολίδι είναι ισχυρό, χρησιμοποιεί ευρέως στο πάρκο, Lawn Lamp την κήπο βίλα και έτσι στην περιφέρεια του χλοοτάπητα και τον πεζόδρομο, τον χώρο στάθμευσης, την πλατεία και ούτω καθεξής.

Σχεδιασμός φωτισμού κήπου πρότυπο διάταξης λαμπτήρων (1) C1 ~ CN για τετράπλευρη λάμπα γκαζόν φως, σύμφωνα με το στυλ του έργου, οι ιδιοκτήτες προτιμήσεις για να επιλέξετε διαφορετική εμφάνιση, βάση βάση από το ύψος των λαμπτήρων ύψος επιλογής. Η χρήση πηγής φωτισμού σωλήνων εξοικονόμησης ενέργειας 18W, εφαρμόσιμη σε όλους τους κήπους κήπων, πεζοδρόμια και φωτισμό διαδρομής. Παρέχετε νυχτερινό φωτισμό πεζών, ο φωτισμός είναι συνήθως 18:00 ~ 6:00. Όσο πιο σύντομο είναι το φωτιστικό, τόσο πιο πυκνό είναι το διάστημα, η λάμπα χλοοτάπητα έχει το κοινό διάστημα φωτισμού για τους μετρητές αριθμών $. (2) Το C1 ~ CN είναι λαμπτήρας γκαζόν μονής κατεύθυνσης που εφαρμόζεται σε ευρύτερο δρόμο. Χρησιμοποιώντας σωλήνα εξοικονόμησης ενέργειας 26W ή πηγή φωτισμού αλογονιδίων 35W. Παροχή φωτισμού πεζών ή λωρίδων, ο ελαφρύς χρόνος είναι συνήθως 18:00 ~ 6:00. Η συνηθισμένη απόσταση φωτιστικού είναι $ μετρητές.

Η λάμπα γκαζόν Μοντελοποίηση είναι πολλές, από τον εξειδικευμένο σχεδιαστή φέρνει στο μοναδικό σχέδιο, η μοντελοποίηση είναι διαφορετική, αλλά και κάποια λάμπα χλοοτάπητα έχει κάνει το κομψό μικρό ζώο ή το προσομοίωση των φυτών μοντελοποίηση, τοποθετείται στο γρασίδι, σαν το γλυπτό είναι όμορφο , έχει προσθέσει την ασφάλεια και την όμορφη για το τοπίο αστικού τοπίου. Λάμπα χλοοτάπητα Η λάμπα χλοοτάπητα εγκαθίσταται εύκολα, το στολίδι είναι ισχυρό, χρησιμοποιείται ευρέως στο πάρκο, την κήπο βίλα και έτσι στην περιφέρεια του χλοοτάπητα και τον πεζόδρομο, τον χώρο στάθμευσης, την πλατεία και ούτω καθεξής.

Η λυχνία χλοοτάπητα έχει γενικά 600mm, ο αριθμός mm mm, και ούτω καθεξής διαφορετικές προδιαγραφές, μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες, τυχόν προδιαγραφές μπορούν να παραχθούν. Λάμπα γκαζόν Το κύριο υλικό του πόλου λάμπα χλοοτάπητα είναι ίση διάμετρο χάλυβα σωλήνα, απέναντι σωλήνα φύλλο χάλυβα, σωλήνα ίσου διαμέτρου αλουμινίου, χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο λαμπτήρα γκαζόν, λάμπα αλουμινίου γκαζόν κραμάτων Χρησιμοποιούμενη συνήθως στη διάμετρο φ60, φ76, φ89, φ100, φ114, φ140, φ165, ανάλογα με το ύψος και τους διάφορους χώρους που χρησιμοποιούνται, το επιλεγμένο πάχος υλικού χωρίζεται σε: πάχος τοιχώματος 2.5, πάχος τοιχώματος λάμπας 3.0, 3.5. Ο λαμπτήρας χλοοτάπητα συνήθως χρησιμοποιεί 36W ή 70W λαμπτήρες νατρίου αλογονιδίου λαμπτήρα, διευθετεί το διάστημα γενικά σε μετρητή αριθμό $ συνιστάται.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του λαμπτήρα γκαζόν

1, υψηλή φωτεινότητα: Τώρα, η νέα λάμπα ηλιακής γκαζόν μπορεί να χρησιμοποιήσει φωτεινή πηγή 140lm / wlight, από τα συμβατικά ηλιακά φώτα γκαζόν 50%

2, υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη: λάμψη χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας απαιτήσεις, οι κατασκευαστές πρέπει να επιλέξουν προηγμένο εξοπλισμό, καλά υλικά για να εξασφαλίσει την ποιότητα, λάμπα Lawn και να ολοκληρώσει την επιθεώρηση των υλικών, να πιάσει κάθε ποιότητα διαδικασίας παραγωγής, τελικό προϊόν ελέγχου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO για τη συνολική διαχείριση της ποιότητας.

3, Μεγάλη διάρκεια ζωής: Η συνολική ζωή του σχεδιασμού λάμπα χλοοτάπητα περισσότερα από 20 χρόνια, η χρήση της υψηλής διαπερατότητας διαδικασία διαστρωμάτωσης γυαλιού, η διάρκεια ζωής των αξεσουάρ συνεπή, Lawn Lamp μοναδικό σχεδιασμό εξοικονόμησης ενέργειας, διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τη συμβατική τεχνολογία 2 3 φορές φορές μακρύτερα.

4, αποδοτική εξοικονόμηση ενέργειας: Εάν η ηλιακή λάμπα γκαζόν, που χρησιμοποιούνται συνήθως στο πόδι δύναμη Crystal πυριτίου ηλιακή μονάδα ως σύστημα παραγωγής ενέργειας λαμπτήρα, η χρήση της ηλιακής αφιερωμένη μπαταρία, την εξοικονόμηση ενέργειας, βροχερές ημέρες μπορεί να συνεχής φωτισμός 3-5 νύχτες χωρίς άλλες πηγές ενέργειας.

5, Αυτόματος έλεγχος: το φως λάμπα φως λάμπα και σβήνουν τη χρήση του ηλιακού φωτός επαγωγή έλεγχο, δηλαδή, η λειτουργία ελέγχου φωτισμού, αλλά έχει επίσης την εξοικονόμηση ενέργειας, στην περίπτωση των λιγότερων πεζών τη νύχτα, μειώνουν αυτόματα την έξοδο δύναμη της πηγής φωτός για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

6, Υψηλή ασφάλεια: Ηλιακός λαμπτήρας χλοοτάπητας ανήκει στα προϊόντα χαμηλής τάσης, Λάμπα χλοοτάπητα η χρήση του DC 4V ή 6V τροφοδοτικό, ασφαλές και ακίνδυνο, για τα παιδιά, τους πεζούς και τα ζώα για την αποτελεσματική προστασία.

7, το σώμα λαμπτήρων χρησιμοποιεί το σχέδιο HIGH-STRENGTH δομή, αδιάβροχο, αντοχή στον αέρα, αντίσταση στην εξωτερική δύναμη υψηλή.

8, εύκολο στην εγκατάσταση: Ανεξάρτητο τροφοδοτικό, δεν χρειάζεται να εγκατασταθούν ή να ενσωματωθούν γραμμές μεταφοράς, απλή κατασκευή, χαμηλό κόστος κατασκευής.


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540