Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τα φωτιστικά υψηλού πόρου είναι ιδανικά για το φωτισμό του δρόμουΥψηλός πόλος είναι η χρήση ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας, τότε οι γενικοί κατασκευαστές στο σχεδιασμό του χρόνου υπάρχουν πολλές προδιαγραφές;

Το πρώτο χαρακτηριστικό της λυχνίας υψηλού πόλου είναι ότι το ύψος μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την ανάγκη, όπως το ύψος που κυμαίνεται από 20m-30m, οι πόλοι με πολύγωνα, συνήθως 8 πλευρές / 12 πλευρές / 16 πλευρές, και η δομή του βύσματος της ράβδου έλξης.

Ένας από τους κοινούς 20m, 25m, Υψηλός πόλος 30m ύψος του προϊόντος στο φως πόλο στο διαμέτρημα, η χαμηλότερη διάμετρος, το τμήμα φωτός πόλο, το ανώτερο πάχος τοίχου, το επόμενο τμήμα του πάχους τοίχου είναι διαφορετική, πόλος Λαμπτήρας σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες του σχεδιασμού, διαφορετικές ανάγκες ύψους Με διαφορετικό διαμέτρημα και στον υψηλό πόλο των πόλων είναι βασικά ζεστός γαλβανισμένος με επεξεργασία με ψεκασμό.

Για τον ειδικό τύπο προϊόντος, ο ελαφρός πόλος μπορεί να είναι ράβδος από ανοξείδωτο χάλυβα ή χαλύβδινη πλάκα υψηλής ποιότητας, χυτευμένη σε χαλύβδινη ράβδο τύπου κώνου πολλαπλών λοβών, φωτιστικό κουτί με θερμική γαλβανισμένη αντιδιαβρωτική επεξεργασία, σκελετό ελαφριάς πλάκας από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, μπουλόνι συνδετήρα, υψηλής πόλων παξιμάδια λαμπτήρα για ανοξείδωτο χάλυβα και ούτω καθεξής.

Συχνά, στην πλατεία της πόλης, το σταθμό, το λιμάνι, το αεροδρόμιο, το πάρκινγκ, το στάδιο, το overpass και άλλα μέρη για να δείτε τον ψηλό πόλο της φιγούρας, ενώ το μοναδικό ύφος κάθε τόπου.

Φώτα υψηλού πόλου: γενικά αναφέρονται 15 έως 25 μέτρα πάνω από τον πόλο της στήλης από χάλυβα και ο συνδυασμός μεγάλης ισχύος του φάρακα αποτελεί νέο τύπο συσκευής φωτισμού. Αποτελείται από το καπάκι του λαμπτήρα, το ηλεκτρικό εσωτερικό φωτισμό, τη ράβδο και το τμήμα βάσης. Το σχήμα του λαμπτήρα μπορεί να βασιστεί στις απαιτήσεις των χρηστών, Υψηλή πόλος λαμπτήρα το περιβάλλον περιβάλλον, φωτισμός ανάγκες συγκεκριμένα? εσωτερικούς λαμπτήρες και περισσότερο από τους προβολείς και τη σύνθεση ελαφρού φωτός, φωτεινή πηγή με λαμπτήρα νατρίου υψηλής πίεσης NG400, ακτίνα φωτισμού 60 μέτρα. Το σώμα της ράβδου είναι γενικά κυλινδρικού τύπου αμαξώματος, λαμπτήρας υψηλού πόλου κατασκευασμένο από έλαση χάλυβα, ύψους μέχρι 15-40 μέτρα.

Και τώρα πρέπει να προωθήσει μια ολοκληρωμένη κίνηση, το στάδιο είναι να παρέχει αθλητικές εγκαταστάσεις, είτε είναι ημέρα ή νύχτα μπορεί να δει στο γήπεδο στη θάλασσα, βλέπουν συχνά πολλά τρέξιμο τη νύχτα, παίζουν, παίζουν το σχήμα, το στάδιο πρέπει να διαθέτουν εξοπλισμό φωτισμού Μπορεί, τα μεγάλα φωτιστικά πόλων είναι ότι συχνά βλέπουμε το φωτισμό στην παιδική χαρά, το High-pole Lamp αν δεν υπάρχει φωτισμός υψηλού πόλου εκείνη τη νύχτα δεν μπορεί να αντανακλά την αξία του.

Υψηλή φωτισμός πόλο στην παιδική χαρά με πάρα πολλά θα είναι πολύ φωτεινό θα επηρεάσει την προσοχή των ανθρώπων, λιγότερο κακό δεν θα δουν το σαφές. Έτσι πόσες από την ανάγκη για ένα υψηλό πόλο του συγκεκριμένου προβλήματος θα πρέπει να είναι ειδική ανάλυση, να εξετάσει την περιοχή του αθλητικού τομέα, πόλους πόλο μέρη, απαιτήσεις φωτεινότητας. Αν εστιάζετε στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη φωτεινότητα, μπορείτε να επιλέξετε το φωτισμό υψηλού πόλου, η φωτεινή πηγή είναι μια νέα ενεργειακά αποδοτική πηγή φωτισμού, το High-pole Lamp για να επιτευχθεί το ίδιο φωτιστικό αποτέλεσμα της θήκης, από 70% Εξοικονόμηση περίπου 20%. Στις απαιτήσεις του ίδιου φωτιστικού αποτελέσματος κάτω από την προϋπόθεση της γενικής χρήσης 150W υψηλής πίεσης πόλο μπορεί να αντικαταστήσει 400W άλλα φώτα, συντελεστής ισχύος μπορεί να φτάσει 0.99, πολύ ενεργειακά αποδοτική, Υψηλή πόλος λαμπτήρα, αλλά και υποστηρίζουν την επανειλημμένη ζεστό ξεκίνημα, πολύ κατάλληλο για οδικό φωτισμό, φωτισμό εγκαταστάσεων, φωτισμός εργαστηρίων, φωτισμός ορυχείων, φωτισμός πάρκου, φωτισμός υψηλού πόλου, έξυπνος φωτισμός.

Τα φωτιστικά υψηλού πόλου διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην παιδική χαρά, εάν ο φωτισμός με συνηθισμένα φώτα δεν είναι σίγουρα το είδος της επίδρασης, όχι μέχρι την υψηλή ισχύ φωτισμού του λαμπτήρα, που με τον αριθμό των φωτεινών σημείων υψηλού πόλου πρέπει επίσης να σχεδιάσουν, χρήση φώτων υψηλού πόλου, πρέπει να παίξουν την ικανότητά τους.


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540