Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Η περιοχή φωτισμού φωτισμού μεγάλου πόλου είναι μεγάλη


Ο λαμπτήρας υψηλής πίεσης εφαρμόζει το δημοτικό μηχανικό, τον αυτοκινητόδρομο, την υπερυψωμένη πίστα, τον χώρο στάθμευσης, το στάδιο, το ναυπηγείο, το λιμάνι, το αεροδρόμιο και τον πολίτη Leisure Square και ούτω καθεξής το έργο φωτισμού εξωτερικού χώρου.

Υψηλός πόλος λαμπτήρας είναι γενικά αναφέρεται σε περισσότερα από 15 μέτρα από χάλυβα σε σχήμα κώνου φως γραμμή και υψηλής δύναμης σπονδυλωτή ελαφριά κορνίζα που αποτελείται από μια νέα συσκευή φωτισμού, είναι η λάμπα, εσωτερικό ηλεκτρικό φωτισμό, Rod και θεμέλιο μέρος του συνδυασμού.

Υψηλός πόλος λάμπα χρησιμοποιείται σε αυτοκινητόδρομους, δρόμους και σε άλλα μέρη, High-pole Lamp όμορφος σε εμφάνιση, θα πρέπει να έχουν ισχυρή διακοσμητικά. Ο πόλος του λαμπτήρα είναι πολύ ψηλότερος από τον λαμπτήρα του δρόμου, το High-pole Lamp ο χώρος φωτισμού είναι επίσης μεγαλύτερος. Ταυτόχρονα, το αποτέλεσμα φωτισμού είναι καλό, η φωτεινή πηγή επικεντρώνεται, ο φωτισμός είναι ομοιόμορφος, η αντανάκλαση είναι μικρή.

Φωτεινή πλάκα με ηλεκτρική απογείωση και προσγείωση, εύκολη λειτουργία, πλάκα λαμπτήρα μέχρι τη θέση εργασίας, η λάμπα μπορεί να αφαιρεθεί αυτόματα, γάντζος, σύρμα σχοινί εκφόρτωση. Επιπλέον, ο έλεγχος φωτισμού χωρίζεται σε έλεγχο χεριών, έλεγχος φωτισμού, έλεγχος χρόνου και έλεγχος μικροϋπολογιστών, εύκολος έλεγχος, συντήρηση.

Εγκατάσταση φωτισμού υψηλού πόλου

Το σχήμα της λάμπας μπορεί να βασίζεται στις απαιτήσεις των χρηστών, στο περιβάλλον, στις ειδικές ανάγκες φωτισμού, οι εσωτερικοί λαμπτήρες είναι περισσότεροι από τους προβολείς υψηλής έντασης και το φως. Υψηλή πόλος λαμπτήρα Το σώμα πόλων είναι γενικά η πυραμίδα ενιαία δομή, χρησιμοποιεί το ρολό χάλυβα για να σχηματίσουν, το ύψος είναι 15-40 μέτρα, πολλοί είναι δύο στη σύνθεση, η ακτίνα ακτινοβολίας μπορεί να φτάσει τα 40-80μ.

Η διαμόρφωση του λαμπτήρα υψηλού πόλου

1. Ράβδος λαμπτήρα για οκτώ πλευρές, 12-όψεων, 18-όψεων σε σχήμα κωνικού ράβδου, από την υψηλής αντοχής υψηλής ποιότητας χαλύβδινη πλάκα με διάτμηση, κάμψη, αυτόματη συγκόλληση σχηματίζοντας, ο σχεδιασμός της μέγιστης αντοχής στην αντοχή ανεμιστήρα up έως 6 0 m / s. Υψηλός πόλος Κάθε προδιαγραφή αποτελείται από 3 έως 4 κόμβους, με πλαίσιο χάλυβα φλάντζας, 1 m έως 1,2 m ø και πάχος mm έως 40 mm.

2. Η λειτουργία της δομής πλαισίου, αλλά και να διακοσμήσει το κύριο υλικό σε χάλυβα, χαλύβδινο σωλήνα, ράβδο λάμπα, ελαφριά πλάκα χρησιμοποιώντας επεξεργασία με ψευδάργυρο εν θερμώ.

3. Ηλεκτρικό σύστημα ανύψωσης αποτελείται από ηλεκτρικό κινητήρα, ανυψωτικό, τρεις ομάδες ζεστού γαλβανισμένου χαλύβδινου συρματόσχοινου και καλωδίου. Το σώμα του σώματος της λάμπας εγκαθίσταται, η ταχύτητα ανύψωσης είναι 3 έως 5 μέτρα ανά λεπτό.

4. Σύστημα καθοδήγησης, εκφόρτωσης από τον τροχό οδηγήσεως και τη σύνθεση του βραχίονα καθοδήγησης, για να διασφαλίσετε ότι η πλάκα φωτισμού στη διαδικασία δεν θα λάβει χώρα σε εγκάρσια κίνηση, για να διασφαλιστεί ότι η πλάκα του λαμπτήρα θα ανέβει στη θέση της. το άγκιστρο.

5. Το σύστημα φωτισμού από τα φώτα προβολής LED μεγάλης ισχύος, το προβολέα με προβολείς, ο ηλεκτρονικός ελεγκτής χρόνου μπορεί να ελέγξει αυτόματα το χρόνο λειτουργίας του λαμπτήρα και μέρος του φωτισμού ή του πλήρους φωτισμού.

6. Σύστημα προστασίας από κεραυνούς: το επάνω μέρος του λαμπτήρα για να προσθέσετε αλεξικέραυνο πάχους 1,5 μ., Την υπογείωση βάσης Υψηλής πόλωσης εγκατεστημένη γραμμή γείωσης 1 μ. Και τη συγκόλληση με τους κοχλίες αγκύρωσης.


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540