Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Φώτα κήπου, να δημιουργήσει ένα καλό προβολή

Φώτα κήπου, όπως υποδηλώνει το όνομα, χρησιμοποιείται κυρίως στην τα φώτα κήπου. Έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλό συντελεστή ασφαλείας, φωτισμού και άλλα χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τη λειτουργία του, είναι ο βασιλιάς από την ατμόσφαιρα της σκηνής. Έχει μια ποικιλία σχήμα, σε διαφορετικό χώρο, διαφορετικές περιπτώσεις και διαφορετικά αντικείμενα, μπορεί να δημιουργούν ένα περιβάλλον λοιμώδη χώρο και να δημιουργήσει μια διαφορετική ατμόσφαιρα της σκηνής. Έτσι, τι είδους περιβάλλον είναι πιο κατάλληλο για φώτα κήπου;

Το πρώτο περιβάλλον - ο τόπος πολλοί άνθρωποι. Όπως πάρκα. Λαμπτήρας κήπων από την αρχική πρόθεση είναι να αντιπαραβάλετε την ομορφιά του κήπου, και στη συνέχεια δώστε τους ανθρώπους να απολαύσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κήπος, Κήπος φως φύση είναι κομψό περιβάλλον. Έτσι, για όσο χρονικό διάστημα είναι κομψό περιβάλλον, είναι κατάλληλα για εγκατάσταση και χρήση του φώτα κήπου. Πάρκο τοπίο και ατμόσφαιρα, με τα φώτα κήπου και φυσικά είναι πολύ κατάλληλη. Το βράδυ τα φώτα αναμμένα, βλέπετε δεν είναι την ίδια ομορφιά. Αν είναι σκληρό κράτος της κατασκευής τσιμέντο, φωτιστικό κήπου πώς μπορεί να εκφράζει την αίσθηση της ομορφιάς.

Το δεύτερο περιβάλλον - το μέρος για να συνεχίσει την ατμόσφαιρα. Όπως ιδιωτικές κατοικίες. Ιδιωτικές κατοικίες στην πόλη, όλα ανήκουν στην σχολαστική τύπου. Αν το αφήσουμε έξω από ένα σκοτεινό, αλλά δεν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με τα φώτα από τα φώτα κήπου, μπορεί να αντικατοπτρίζει το γούστο του ιδιοκτήτη σπιτιού και στυλ. Κάτω από τα λαμπερά φώτα, αλλά και να είναι σε θέση να μοιάζουν περισσότερο με ένα ιδιωτικό σπίτι. Κάλεσε τρεις πέντε φίλους του, στον κήπο, ήσυχο φώτα, Κήπος φως των αγαθών με κόκκινο κρασί, ρίξτε μια ματιά γύρω από το τοπίο χαριτωμένη, μιλάμε για το θέμα του ενδιαφέρον, ακόμη και αν υπάρχει καμία αστέρια, αλλά επίσης πολύ ατμόσφαιρα. Αλλά η έλλειψη του φωτός, η ατμόσφαιρα δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε.

Το τρίτο περιβάλλον - όπου άνθρωποι συχνά με τα πόδια. Όπως στην περιοχή. Ένα βράδυ, επαρχίας περπάτημα άνθρωποι άρχισαν να πάρει περισσότερο. Στην καταπράσινη περιοχή της επαρχίας, η εγκατάσταση του φώτα κήπου, δύο φωτισμός, αλλά επίσης να δημιουργήσει μια καλή άποψη. Παντού μπορεί να δει το φως της επαρχίας, αλλά και να δώσει τους κατοίκους ένα αίσθημα ασφάλειας. Χαμηλής ισχύος κατανάλωση τα φώτα κήπου, είναι μια μεγάλη επιλογή. Χωρίζονται από απόσταση, η εγκατάσταση ενός κήπου λαμπτήρα, μπορείτε να αφήσετε την Κοινότητα φωτίστηκε.

Φώτα κήπου έχουν πολλά οφέλη, υπάρχουν πολλά περιβάλλοντα κατάλληλο για την εγκατάσταση του φώτα κήπου. Υπάρχει ένα μέρος που δεν είναι κατάλληλο για την εγκατάσταση φώτα κήπου; Στην πραγματικότητα, Κήπος φως ένα τέτοιο μέρος είναι επίσης εκεί. Σε γενικές γραμμές, φώτα κήπου είναι κατάλληλα για εγκατάσταση σε φυτά ή πέτρες. Αν είναι σε μια ιδιωτική αυλή ή περιοχή, δεν είναι κατάλληλο για εγκατάσταση σε γωνία, ειδικά κοντά στο παράθυρο. Όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχουν ελαφριά μέρη συχνά συγκεντρώνουν τα κουνούπια. Το καλοκαίρι, συχνά βλέπουμε μια ομάδα από τα κουνούπια που φέρουν στο φως. Εάν εγκατασταθεί στην πλευρά του παραθύρου, συγκεντρώθηκαν τα κουνούπια εύκολα μέσα από τα παράθυρα στο σπίτι. Μην ανοίγετε το παράθυρο δεν μπορεί να αναπνεύσει, το παράθυρο θα μετακινηθεί τα κουνούπια, αυτό είναι το φως για να κατηγορήσει την καταστροφή. Επιπλέον, Κήπος φως η βλάστηση μέσα η λάμπα κήπος δεν είναι μια καλή ιδέα, επειδή δεν μπορεί να παίξει το αποτέλεσμα.

Έτσι, σε τι είδους περιβάλλον μπορεί να εγκαταστήσει φώτα κήπου, να είστε βέβαιος να λάβει υπόψη την πραγματική χρησιμότητα του περιβάλλοντος, είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε. Επιπλέον, για τον καθορισμό την ανάγκη να εγκαταστήσετε, να λάβει υπόψη, επιβάλλεται να κάνει τα φώτα κήπου για να παίξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να φέρει άλλα προβλήματα.

Φώτα κήπου εμφανίζονται για μια μεγάλο χρονικό διάστημα, στη ζωή, τα φώτα κήπου διάσπαρτα στην περιοχή, το πάρκο, η γραφική περιοχή, περιοχή με βίλες. Στην συνεχή επιλογή τους, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν χαμηλής πίεσης φώτα κήπου, χαμηλής πίεσης φώτα κήπου σταδιακά το mainstream επιλογή φώτα κήπου της τάσης. Φως στον κήπο υπάρχει ένα ζήτημα εδώ, γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα επιλέξουν χαμηλής πίεσης φώτα κήπου; Αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε τα οφέλη της χαμηλής πίεσης φώτα κήπου.

Το πρώτο πλεονέκτημα, σε ένα ασφαλές τάση, μπορεί να αποφύγετε την άμεση επαφή, άμεση και τυχαία διαρροή ζημιά. Γιατί χαμηλότερα από τις τυποποιημένες φωτισμού επίπεδο τάσης, έτσι ονομάζεται χαμηλής πίεσης φώτα κήπου. Γενικά καλύτερα από 24V. Αυτό σχετίζεται με την τάση που μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο σώμα. Σύμφωνα με επιστημονικές δοκιμές, το ανθρώπινο σώμα μπορεί να φτάσει τη μέγιστη τάση δεν υπερβαίνει 36V, συνεχή επαφή με την ασφάλεια με τάση 24V. Φώτα κήπου λόγω ζουν στο ανθρώπινο περιβάλλον, είναι δύσκολο ότι κάποιος θα είναι σε επαφή με αυτήν, Κήπος φως ιδίως η συνειδητοποίηση της ασφάλειας των παιδιών, αν έρθει σε επαφή με την ασφάλεια των τα φώτα κήπου, Κήπος λάμπα, ίδια είναι πιθανό να Προσδιορίστε το ρεύμα της ζωής. Ως εκ τούτου, από την άποψη της ασφάλειας, χαμηλής πίεσης φώτα κήπου θα είναι ευπρόσδεκτη περισσότερο από όλους.

Το δεύτερο όφελος, εξοικονόμηση ενέργειας έκρηξη-απόδειξη. Σε δημόσιους χώρους για την εγκατάσταση των φανών, έκρηξη-απόδειξη ενέργεια είναι οι πιο βασικές απαιτήσεις. Χαμηλής πίεσης φώτα κήπου σε αυτόν τον τομέα των επιδόσεων είναι πιο Θαυμάσιο, φυσικά θα είναι περισσότερο υπόψη να χρησιμοποιήσετε.

Το τρίτο όφελος είναι φθηνή. Χαμηλής πίεσης φώτα κήπου, η τιμή είναι σχετικά φθηνότερες. Οποία, για την προμήθεια μεγάλα δημοτικά έργα, το αναμφισβήτητα σε θέση να αποθηκεύσετε πολλά χρήματα. Ακόμη και αν τις οικογενειακές ρυθμίσεις παραμέτρων, αλλά και αποθήκευση των οικογενειακών εξόδων.

Το τέταρτο πλεονέκτημα είναι να δημιουργήσουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Φώτα κήπου, εκτός από τα πιο βασικά εφέ φωτισμού, υπάρχει ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα είναι να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα. Μέσα από τις απαλές αλλαγές στο φως, έγινε αντιληπτή από το μέλλον θα έχετε μια εμπειρία διαφορετική ατμόσφαιρα. Χαμηλής πίεσης φώτα κήπου έχουν επίδραση φωτισμού LED, η οποία είναι η κοινή επίδραση φωτισμού από μέρη αναψυχής. Κήπο και τα παρόμοια όπου οι άνθρωποι έχουν γίνει αναψυχής μέρη, με απαλό φως χαμηλής πίεσης φώτα κήπου, άτομα που λαμβάνουν είναι ένα φυσικό θερμό συναίσθημα. Διαβίωσης σε ένα τέτοιο περιβάλλον, προκειμένου να απολαύσουν από το απασχολημένος που λειτουργούν έξω από την ηρεμία και τη γαλήνη.

Τα οφέλη της χαμηλής πίεσης φώτα κήπου τόσο προφανής, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα επιλέξουν χαμηλής πίεσης φώτα κήπου δεν είναι περίεργο, αλλά είναι να μην επιλέξετε αυτά τα προϊόντα θα γίνει περίεργο, δεν είναι;

Yinghui φωτισμός χαμηλής πίεσης φώτα κήπου είναι εξαιρετικά αποδοτική προϊόντα. Ως μια σινο-ΗΠΑ κοινοπραξία, Yinghui πλήρη σειρά προϊόντων μέσω της πιστοποίησης UL των Ηνωμένων Πολιτειών (βιομηχανία αναγνωρισμένη αρχή δοκιμή), η ποιότητα των προϊόντων μη γενικά μπορεί να συγκριθεί. Επιπλέον, Yinghui φωτισμός δέσμευση σε ισόβια αντικατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι «ένα Yinghui φώτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ζωή», δεν έχει σημασία από την οποία πτυχές του υπολογισμού, είναι πολύ αποδοτικό.

Φώτα κήπου χαμηλής πίεσης έχουν τόσα πολλά οφέλη, στο δικό τους σπίτι αγάπης και εργάζεται για να επιλέξετε φώτα κήπου, δεν πρέπει να ξεχνάμε να θέσει χαμηλής πίεσης φώτα κήπου που περιλαμβάνονται στον κατάλογο τους.


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540