Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Προβολείς έχουν εξαιρετική ηλεκτρική απόδοση


Προβολέας είναι μια ειδική χρήση σε μια σειρά από εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες ή κατασκευή του ξενοδοχείου και σε άλλα μέρη του σταθερού φωτισμού, όχι μόνο έχει μια νέα εμφάνιση, αλλά επίσης μια επίδραση καλό φωτισμό, ασφαλές και ανθεκτικό, μπορεί ακόμα να υπάρχουν πολλοί φίλοι έχουν δει, φυσικά, υπάρχουν πολλοί φίλοι, εντελώς δεν ξέρω, φως από τις πλημμύρες, αλλά δεν έχει σημασία, σήμερα Xiaobian θα είναι εδώ για την πάλη ενάντια στο φως πλημμύρα μια λεπτομερής εισαγωγή για να δούμε τι είναι προβολείς, να δούμε τι είναι τα χαρακτηριστικά του προβολείς, η χρήση προβολείς το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

Αναφέρεται η λεγόμενη προβολέας, το φως μπορεί να εκπέμπεται σε μας γύρω πηγή φωτός ενός φωτός, η πηγή φωτός είναι μια πηγή φωτός σημείο, είναι στη σκηνή μας με ένα θετικό οκταεδρικός γραφικά δείχνουν, μπορούμε σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες για την εκτέλεση του πεδίου εφαρμογής του cho πάγου προσαρμογής πηγή φωτός, φως από τις πλημμύρες συχνά χρησιμοποιείται από άτομα με την επίδραση της των οποίων η παραγωγή, και συχνά χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους στο εσωτερικό στούντιο, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Χαρακτηριστικά Προβολέας

Με τη συνεχή ανάπτυξη της βιομηχανίας φωτισμού μας, προβολείς στις ζωές των ανθρώπων είναι όλο και πιο συχνές, είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι που αναγνωρίζονται για αποδοχή, κυρίως επειδή έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1, προβολείς έχουν εξαιρετική ηλεκτρική απόδοση. Υπό κανονικές συνθήκες, η δύναμη προβολέας είναι σχετικά υψηλές, η χρήση σταθερή τρέχουσα παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, πλημμύρας φως με χαμηλή αρμονικές ρεύματος, επομένως, μπορεί να εξόδου σχετικά σταθερή φωτεινή ροή.

2, προβολέας πρακτική σειρά είναι σχετικά μεγάλη, η εγκατάσταση είναι επίσης πιο εύκολη και γρήγορη. Προβολέας λαμπτήρα σχεδιασμού συμπαγής και εξαίσια, εύκολο στην εγκατάσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από τρόπους για να εγκαταστήσετε, φως από τις πλημμύρες δεν θα υπόκεινται σε το περιβάλλον και τη θέση συγκράτησης.

3, το ποσοστό των προβολέας ορατό φως είναι σχετικά υψηλή. Υπό το φως που εκπέμπεται από το φως από τις πλημμύρες στο εσωτερικό, το βαθμό του ορατού φωτός να φτάσει πάνω από 80%, το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

4, προβολείς έχουν ένα καλό χρώμα. Κανονικά, όταν χρησιμοποιούμε προβολείς, θα στείλει ένα σχετικά μαλακό φως, το αντικείμενο είναι ακτινοβολημένο από προβολείς με καλή γυαλάδα, το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό, το δείκτης χρωματικής απόδοσης είναι υψηλότερη από 80.

5, προβολείς στη χρήση του χρόνου δεν θα εμφανιστεί στροβοσκοπικό φαινόμενο. Μετά την εξαιρετική διαδικασία επεξεργασίας την παραγωγή προβολείς, υψηλή αποδοτικότητα, προβολέας εργασίας όταν δεν θα υπάρξει strobe, αντανάκλαση και ούτω καθεξής, για περαιτέρω δεν επικολλήσετε το ανθρώπινο μάτι, δεν θα σας δώσει το φαινόμενο της κόπωσης των ματιών της

6, προβολέας είναι ένα είδος των λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας. Με τη δημοτικότητα του led φως στην αγορά φωτισμού, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα σας οδηγήσει η παραγωγή των λαμπτήρων σχετικά με τη χρήση προβολείς είναι δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά επίσης να χρησιμοποιήσετε το led ως η φωτεινή πηγή, ως εκ τούτου, με το γενικό φωτισμό φάση σύγκρισης , προβολείς να γίνουν πιο ενεργειακά αποτελεσματικά.

7, προβολέας χρήση περίοδος είναι σχετικά μεγάλη. Προβολείς δεν χρησιμοποιούν το νήμα για την παραγωγή, αλλά η χρήση της υψηλής συχνότητας electrodeless λαμπτήρα εκφόρτισης να παράγουν, φως από τις πλημμύρες του χρόνου ακτινοβόλησης είναι γενικά περισσότερο από 60.000 ώρες, σε σύγκριση με άλλους παραδοσιακούς λαμπτήρες σε σύγκριση με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

8, προβολέας είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον λαμπτήρες αυτού του είδους. Όταν κάνουμε προβολείς, χρησιμοποιούμε στερεά υδραργύρου στο εσωτερικό, και αν είμαστε τυχαία σπασμένα, φως από τις πλημμύρες δεν πρέπει να ανησυχούν για την ρύπανση του περιβάλλοντος. Μπορούμε να το ανακτήσει όταν δεν χρησιμοποιούμε τις λάμπες. Χρήση, περιβαλλοντικό δείκτη είναι σχετικά υψηλό.


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540