Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Προβολείς να φωτίζουν τη στέγη

Στο πλαίσιο της πόλης, συχνά δεν είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε το προβολείς σε μια ιδανική τοποθεσία. Θα πρέπει να προσαρμοστεί στη σκηνή με βάση τον αρχικό σχεδιασμό της το σχέδιο φωτισμού έτσι ώστε να λαμβάνουν υπόψη τα φυσικά όρια της τοποθεσίας και να επιτύχουν την πλέον ικανοποιητική λύση, όπως λαμβάνοντας υπόψη την εμφάνιση του λαμπτήρα φθορισμού, αντιθαμβωτική, συντήρηση και ρύθμιση της εισόδου.

Το πλάτος της δοκού που παράγεται από το προβολέας μπορεί να είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα ανάλογα με τη ρύθμιση της θέσης του οπτικού συστήματος και η πηγή φωτός στο λαμπτήρα. Συμβατικά, φως από τις πλημμύρες το φάσμα ακτίνων ο προβολέας καθορίζεται από την κατεύθυνση της η φωτεινή ένταση ίση με 50% από τη μέγιστη φωτεινή ένταση στην αξονική κατεύθυνση της ακτίνας.

Η ακτίνα γκάμα την κυκλική Συμμετρική προβολείς είναι σταθερή σε κάθε πρόσωπο, και η περιοχή ακτίνων ο ορθογώνιος προβολέας είναι συνήθως οβάλ, το οποίο προσδιορίζεται από δύο τιμές που αντιστοιχούν σε δύο επιπέδων συμμετρίας.

Σε ορισμένες εφαρμογές, η δέσμη φωτός που χρησιμοποιούνται είναι ασύμμετρη σε περίπτωση μέγιστη ένταση του φωτός. Στην περίπτωση αυτή, το φάσμα ακτίνων είναι ίση με 50% από την ένταση του φωτός που προσδιορίζεται από τα δύο μισά γωνίες.

Δεδομένου ότι το φάσμα ακτίνων πολλούς προβολείς είναι στενά, οι καμπύλες σε πολικές συντεταγμένες στο σχήμα 3 δεν μπορεί να διαβάσει ή ανακριβή. Σε γενικές γραμμές, εάν χρησιμοποιείται XY, όπου τον κατακόρυφο άξονα OY αντιπροσωπεύει την ένταση φωτισμού και στον οριζόντιο άξονα OX αντιπροσωπεύει την γωνία της δέσμης. Σε πιο προβολείς, φως από τις πλημμύρες πηγή φωτός που μεταφέρει το οπτικό σύστημα θα αλλάξει το σχήμα της καμπύλης κατανομής (ακτίνα εύρος, ένταση φωτός και συμμετρία).

Προκειμένου να είναι σε θέση να δείτε τον κύκλο του Πύργου, το πλάτος του πύργου θα πρέπει να αλλάζει συνεχώς η φωτεινότητα. Ωστόσο, οι φυτικές ίνες θα πρέπει να παραμείνει στην κάθετη γραμμή. Η φωταγωγία τακτοποιούνται σύμφωνα με το εικόνα 5α και 5β. Η αλλαγή εξαρτάται από την αναλογία της απόστασης μεταξύ του αντικειμένου στο αντικείμενο και η διάμετρος του Πύργου.

Όταν η αναλογία είναι υψηλή, δηλαδή, όταν ο στενός Πύργος φωτίζεται από ένα μακρινό προβολέας, είναι σκόπιμο να οργανώσει δύο προβολείς σύμφωνα με σχ. 5α. Όταν η φωταγωγία είναι εγκατεστημένο πλησίον του κτιρίου, πλημμύρας φως τρία σετ προβολείς πρέπει να διαρρυθμιστούν σύμφωνα με σχήμα 5β για το χαμηλό πύργο, με γωνία περίπου 120 ° από τον άλλον.

Όταν μπορείτε να δείτε μόνο μια στήλη μεγάλης διαμέτρου από τη μία κατεύθυνση, μπορεί να έχετε δύο εφέ. Είναι δυνατό να δημιουργήσει μια φωτισμένη κεντρική περιοχή μεταξύ δύο σκοτεινές περιοχές (σχήμα 5β / 5D / σχήμα 5E) ή να αντιστρέψει τη ρύθμιση ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ιστορικού κτιρίου.

Η στέγη αποτελείται συνήθως από ένα υλικό που είναι πιο σκούρο από το εσωτερικό, έτσι ώστε η φωτεινότητά είναι χαμηλή, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία, ο φωτισμός του φωτισμού οροφής δεν μπορεί να είναι υψηλότερη από ό, τι τα άλλα μέρη του κτιρίου. Αν το χρώμα της στέγης είναι εμφανή, φως από τις πλημμύρες αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να ενισχυθεί χρησιμοποιώντας μια πηγή φωτός με το κατάλληλο πρωτεύον χρώμα.

Συχνά δεν είναι δυνατόν να φωτίζει την οροφή από την ίδια θέση, όταν ο προβολέας φωτίζει την πρόσοψη. Στις πόλεις, προβολείς συνήθως μπορεί να εγκατασταθεί σε παρακείμενα κτίρια. Σε άλλες περιπτώσεις, η φωταγωγία μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ιστό ή στέγη σε μια αντίστοιχη απόσταση.

Αν το προβολείς προορίζονται να τοποθετηθούν στην οροφή, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι προβολείς προορίζονται να τοποθετηθούν σε ένα καταφύγιο για να κρατήσει το κτίριο

Αισθητική. Φεγγίτες, παράθυρα, συστήματα αποχέτευσης φως από τις πλημμύρες, καμινάδες και άλλα κτίρια μπορεί να παρέχει τη θέση για την εγκατάσταση και να συγκαλύψει προβολείς. Εγκατάσταση ο προβολέας στην άκρη της πλατφόρμας οροφή καθιστά εύκολο να φωτίζουν στην πρόσοψη, πάνω από την πλατφόρμα

Όταν ο φωτισμός του κτιρίου παρέχεται από ένας προβολέας εγκαταστήσει στο περίπου δύο φορές το ύψος της ανύψωσης, η ακτίνα του φωτός είναι συνήθως σε θέση να φωτίσει τη στέγηΚατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540