Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Οι προβολείς είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι που αναγνωρίζονται ότι αποδέχονται

Το πλημμυριστικό φως είναι μια ειδική χρήση σε πολλές εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες μηχανικής ή σε επιτόπια κατασκευή και σε άλλα σημεία σταθερού φωτισμού, όχι μόνο έχει μια νέα εμφάνιση αλλά και ένα καλό αποτέλεσμα φωτισμού, ασφαλές και ανθεκτικό.

Ο προβολέας είναι ένα είδος φωτός που μπορεί να εκπέμψει μια ομοιόμορφη πηγή φωτός γύρω μας. Φωτιζόμενο φως Η φωτεινή του πηγή είναι ένα είδος σημειακής φωτεινής πηγής, η οποία εμφανίζεται στη σκηνή μας σε ένα οκταεδρικό γραφικό και μπορούμε σύμφωνα με το δικό μας Το ποσό της ανάγκης να πραγματοποιηθεί η επιλογή της ρύθμισης της κλίμακας φωτεινής πηγής, που συχνά χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους με αποτέλεσμα την παραγωγή, τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά στο εσωτερικό στούντιο, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Οι προβολείς ως ηλεκτρική πηγή φωτός των προϊόντων αντικατάστασης έχουν αναγνωριστεί από όλο και περισσότερους ανθρώπους, έχει επίσης εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές. Χρησιμοποιείται κυρίως για πινακίδες, αυτοκινητόδρομους, σιδηροδρομικές σήραγγες, γέφυρες και καμάρες, πλατείες, κατασκευές και άλλα μέρη. Τότε τι είναι ο προβολέας; Το Floodlight είναι ένα σημείο φωτισμού που μπορεί να είναι ομοιόμορφο προς όλες τις κατευθύνσεις σημείο φωτός, το φάσμα του φωτισμού μπορεί να προσαρμοστεί, Φωτισμός πλημμύρας Στη σκηνή που εμφανίζεται ως θετική οκταεδρική εικόνα. Οι προβολείς είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη πηγή φωτός σε ισχύ και οι πρότυποι προβολείς χρησιμοποιούνται για να φωτίζουν ολόκληρη τη σκηνή. Πολλαπλοί προβολείς μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη σκηνή για να παράγουν καλύτερα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που

Χαρακτηριστικά φωτισμού προβολέων

Το Floodlight είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο στην επίδραση μιας πηγής φωτός, η σκηνή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον συντονισμό του ρόλου των πολλαπλών προβολέων με τη δημιουργία ενός καλύτερου αποτελέσματος. Από ένα συγκεκριμένο σημείο προς την κατεύθυνση της ομοιόμορφης ακτινοβολίας αντικειμένων, χρησιμοποιήστε το για αναλογικούς λαμπτήρες και κεριά καλύτερα. Οι προβολείς μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στη σκηνή. Για παράδειγμα, μπορεί να τοποθετηθεί εκτός του πλαισίου της κάμερας ή μέσα στο αντικείμενο. Φωτιστικό πλημμύρας Είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιείτε πολλά διαφορετικά χρώματα προβολέων στη σκηνή. Αυτοί οι προβολείς μπορούν να προβληθούν σκοτεινά και να αναμιχθούν στο μοντέλο. Δεδομένου ότι το εύρος των προβολέων είναι σχετικά μεγάλο, το φαινόμενο του προβολέα είναι πολύ εύκολο να προβλεφθεί και αυτό το φως έχει πολλούς βοηθητικούς σκοπούς, όπως για παράδειγμα ο προβολέας που βρίσκεται κοντά στην επιφάνεια του αντικειμένου, στην επιφάνεια του αντικειμένου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προβολείς δεν μπορούν να εγκατασταθούν πάρα πολύ, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι θαμπό και θαμπό. Φως του πλημμυρίσματος Έτσι, στο συνηθισμένο αποτέλεσμα του χάρτη παραγωγής, και περισσότερη προσοχή στην εμπειρία των παραμέτρων φωτισμού και τη διάταξη του αποτελέσματος της σκηνής αποτέλεσμα της σκηνής, η συσσώρευση της εμπειρίας, να κυριαρχήσει το φως με τις δεξιότητες.

Λειτουργίες Floodlight

Με τη συνεχή ανάπτυξη της βιομηχανίας φωτισμού μας, οι προβολείς στη ζωή των ανθρώπων είναι ολοένα και πιο συνηθισμένοι, το Flood Light είναι όλο και περισσότεροι που αναγνωρίζονται ότι αποδέχονται, κυρίως επειδή έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1, οι προβολείς έχουν εξαιρετική ηλεκτρική απόδοση. Υπό κανονικές συνθήκες, η ισχύς του προβολέως είναι σχετικά υψηλή, η χρήση σταθερής παροχής ρεύματος, με χαμηλό αρμονικό ρεύμα, συνεπώς, μπορεί να παράγει μια σχετικά σταθερή φωτεινή ροή.

2, η πρακτική εμβέλεια του προβολέα είναι σχετικά μεγάλη, η εγκατάσταση είναι επίσης πιο βολική και γρήγορη. Ο σχεδιασμός λαμπτήρων Floodlight compact και εξαίσια, εύκολο στην εγκατάσταση, Flood Light μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από τρόπους για να εγκαταστήσετε, δεν θα υπόκειται στο περιβάλλον και περιορισμό της θέσης.

3, το ποσοστό του ορατού φωτός του προβολέα είναι σχετικά υψηλό. Στο φως που εκπέμπεται από το φως των πλημμυρών στο εσωτερικό του, ο βαθμός του ορατού φωτός που φθάνει περισσότερο από 80%, το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

4, οι προβολείς έχουν καλό χρώμα. Κανονικά, όταν χρησιμοποιούμε προβολείς, θα στείλει ένα σχετικά μαλακό φως, το αντικείμενο ακτινοβολείται από προβολείς με καλή στιλπνότητα, το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό, ο δείκτης απόδοσης χρώματος είναι υψηλότερος από 80.

5, οι προβολείς στη χρήση του χρόνου δεν θα εμφανιστούν στροβοσκοπικό φαινόμενο. Μετά την εξαιρετική διαδικασία επεξεργασίας της παραγωγής προβολέων, υψηλής απόδοσης, Φωτισμού Φωτός στην εργασία όταν δεν θα υπάρξει στροβοσκόπιση, λάμψη και ούτω καθεξής, για να μην επικολληθεί περαιτέρω το ανθρώπινο μάτι, δεν θα σας δώσει το φαινόμενο της κούρασης των ματιών

6, ο προβολέας είναι ένα είδος λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας. Με τη δημοτικότητα του οδήγησε φως στην αγορά φωτισμού, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα οδηγηθούν στην παραγωγή λαμπτήρων για τη χρήση των προβολέων δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά επίσης να χρησιμοποιήσει το led ως πηγή φωτός του, ως εκ τούτου, με τη γενική φάση φωτισμού Σύγκριση , οι προβολείς γίνονται πιο ενεργειακά αποδοτικοί.

7, η περίοδος χρήσης του προβολέα είναι σχετικά μεγάλη. Οι προβολείς δεν χρησιμοποιούν το νήμα για να παράγουν το φως πλημμύρας αλλά τη χρήση λαμπτήρα εκκένωσης υψηλής συχνότητας χωρίς ηλεκτρόδια για να παράγει, ο χρόνος ακτινοβόλησης είναι γενικά περισσότερο από 60.000 ώρες σε σύγκριση με άλλους παραδοσιακούς λαμπτήρες σε σύγκριση με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

8, ο προβολέας είναι ένα είδος λαμπτήρων φιλικών προς το περιβάλλον. Όταν φτιάχνουμε προβολείς, χρησιμοποιούμε στερεό υδράργυρο στο εσωτερικό του, και αν σπάσουμε κατά λάθος, το Flood Light δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Μπορούμε να το ανακτήσουμε όταν δεν χρησιμοποιούμε τους λαμπτήρες. Χρήση, ο περιβαλλοντικός δείκτης είναι σχετικά υψηλός.


Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540