Ηλιακοί κήποι Λάμπες δρόμου

Ηλιακοί κήποι Λάμπες δρόμου

Γρήγορη στοιχεία: Όνομα προϊόντος: Φωτιστικά οδών κήπου με ηλιακή ενέργεια Προέλευση: Κίνα Εφαρμοσμένο πεδίο: Κήπος, οδός, δρόμος υψηλής ταχύτητας Πηγή ενέργειας: Ηλιακό φωτοβολταϊκό χρώμα Χρώμα: Μαύρο ή άλλα χρώματα Τύπος φωτός: Ηλιακή Αρχή λειτουργίας: Μετατροπή ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια : Πλεονεκτήματα:...

Γρήγορες λεπτομέρειες:

Όνομα προϊόντος: Φωτιστικά οδών κήπου με ηλιακή ενέργεια

Προέλευση: Κίνα

Εφαρμοσμένο πεδίο: Κήπος, Οδός, High Speed Road

Πηγή ισχύος: Ηλιακή φωτοβολταϊκή εγκατάσταση

Χρώμα: Μαύρο ή άλλα χρώματα

Τύπος φωτός: Ηλιακός

Αρχή λειτουργίας: Μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια


Εκθεση Προϊόντος:

blob.pngΠλεονεκτήματα:

1. Είναι προϊόν της πράσινης ενέργειας, χωρίς ρύπανση.

2.Δεν χρειάζεται να τραβήξετε το καλώδιο, είναι ασφαλές και αξιόπιστο. Είναι εύκολο να μετακινήσετε και να τοποθετήσετε.

3. Μεγάλη διάρκεια εργασίας και χαμηλό κόστος, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία προϊόντος.

4.Solar ενέργειας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 5 έως 10 χρόνια, και LED φωτοεκπομπές διόδους μπορούν να φτάσουν 100.000 ώρες εργασίας?

5.Συνολικό ελαφρύ πόλο.

6.Η μεγάλη προοπτική εφαρμογής και το δυναμικό της αγοράς.

7.Η υψηλή ασφάλεια.Η απαιτούμενη τάση και ρεύμα είναι μικρές. Η θερμότητα είναι επίσης μικρή. Δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια.

8.Nice εμφάνιση, μπορεί να διακοσμήσει τον κήπο και να κάνει το περιβάλλον διαβίωσής σας να γίνει πιο όμορφο?

9.Favorable τιμή αυτού του προϊόντος?

10.Good προ-πωλήσεις και εξυπηρέτηση μετά την πώληση.


Η χρήση ηλιακής φωτοβολταϊκής ενέργειας είναι μια μη αναστρέψιμη τάση στη χρήση ενέργειας. Η Κίνα έχει γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά κατανάλωσης ενέργειας στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο ρυθμός αύξησης της ζήτησης είναι ο υψηλότερος στον κόσμο. Ωστόσο, η έλλειψη ενέργειας από πετρέλαιο και πόροι άνθρακα καθιστούν τις υπάρχουσες μεθόδους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μακριά από την ικανοποίηση της ζήτησης για κατανάλωση ενέργειας. Η προώθηση της παραγωγής ηλιακής ενέργειας είναι αρκετά επείγουσα και το δυναμικό της αγοράς είναι τεράστιο.


Hot Tags: ηλιακοί λαμπτήρες κήπου δρόμου, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, μάρκες, αγοράζουν, φθηνά, υψηλής ποιότητας, πιστοποίηση CE, best, fashion
Συναφή προϊόντα

Εξεταστική

Κατάλογος προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aaron89@sina.com


Ταχυδρομικός Κωδικός: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Φαξ: 86-514-84212540